BristolEngeland

Studeren in Bristol

Kom tijdens je gap year bij EF studeren in Bristol en verdiep je in een van de meest innovatieve steden van Groot-Brittannië.

Bristol kan bogen op twee prestigieuze universiteiten en een bloeiende hightechindustrie, en wordt daarom ook wel ‘Science City’ genoemd. De laatste tien jaar wordt de stad steeds meer geassocieerd met ondernemers, onderzoekers en innoveerders in branches variërend van luchtvaart tot milieutechnologie. Kom studeren in Bristol en ontdek een stad die niet alleen een onderzoekscentrum is, maar ook de beste straatkunst van Groot-Brittannië heeft, bekendgemaakt door de in Bristol geboren Banksy.

Kom voor een jaar naar Bristol om te studeren, onze studieprogramma's worden verzorgd in het talencentrum van EF, dat is gevestigd in het beroemde Custom House, ontworpen door de befaamde architect Sydney Smirke. Buiten de lessen om zie je onze studenten vaak luieren op het gras van het nabijgelegen Queen Square. Dit fraaie park is het kloppende hart van Bristol, waar mensen dagelijks komen picknicken, op gigantische televisieschermen wereldbekerwedstrijden volgen en feestvieren tijdens het internationale ballonfestival van de stad.

Al eeuwenlang creatief

Ga voor een jaar naar Bristol en maak een eenvoudige wandeling door de straten van Bristol is een les in Engelse originaliteit. Aan de rand van de stand staat het technische wonder van de schitterende Clifton Suspension Bridge. Overal in de stad tref je de diepzinnige graffiti van Banksy aan. En de creatieve energie van Bristols studenten is te proeven tijdens talloze live optredens, in traditionele pubs, en in de winkels van het ultramoderne Cabot Circus.

Kom studeren in Bristol en ontdek een industriestad die zichzelf een totaal nieuw beeld heeft gegeven. Het landschap van Bristol wordt gedefinieerd door de slingerende rivier de Avon, opgeknapte bakstenen fabrieken en diverse openbare parken waar het wemelt van de joggers en picknickers. Vanuit Bristol zijn het schilderachtige Engelse landschap en de westkust gemakkelijk bereikbaar, en deze stad is een geweldig uitgangspunt voor trips naar de Britse Eilanden. Bristol is het best bewaarde geheim van het Verenigd Koninkrijk, dat echter steeds meer bekendheid krijgt.

Kom voor een jaar naar Bristol om te studeren. Na een jaar Bristol spreek jij vloeiend Engels en keer jij terug naar huis met herinneringen om nooit meer te vergeten.

Lees meer

Highlights programma
 • Combineer een taal- en academische studie
 • Studeer 6, 9 of 11 maanden in het buitenland
 • Leer een taal vloeiend spreken
 • Netwerk van studenten uit 100 landen

Highlights school

 • Historisch gebouw aan één van de meest prestigieuze pleinen van de stad
 • Pas gerenoveerd interieur met klaslokalen met glazen wanden
 • Buitenterras met tafeltennistafel en zitplekken
 • 5 minuten lopen van de restaurants, winkels en cafés van downtown Bristol
 • Bus stopt op loopafstand van de school
 • Advanced Diploma in English for Business
Bekijk een grotere kaart
Sluit -

Leer een taal vloeiend spreken

Combineer een taal- en academische studie. Dankzij jouw persoonlijke programma leer je de taal vloeiend spreken terwijl jij je focust op jouw eigen carrière- of studiedoelen.

Verberg
 • EF Intensief Programma

  De snelste manier om te leren en ons meest populaire programma.

  32 Lessen / weekOntdek meer

  Niveaus
  Beginner tot gevorderd.

  Lengte
  9 maanden, 11 maanden (jaar) of 6 maanden (semester).

  Lessen
  Wekelijks 32 lessen van 40 minuten.

  Startdata
  Januari, april, juni en september.

  Lees meer

 • EF Algemeen Programma

  Een compleet taalprogramma.

  26 Lessen / weekOntdek meer

  Niveau
  Beginner tot gevorderd.

  Lengte
  9 maanden, 11 maanden (jaar) of 6 maanden (semester).

  Lessen
  Wekelijks 26 lessen van 40 minuten.

  Startdata
  Januari, april, juni en september.

  Lees meer

 • EF Advanced Diploma in English for Business

  Krijg inzicht in de hedendaagse succesvolle businesspraktijken terwijl je de taal van de zakelijke wereld leert.

  32 Lessen / weekOntdek meer

  Niveau
  Gemiddeld tot gevorderd.

  Lengte
  9 maanden (Advanced Diploma) of 6 maanden (AdvancedCertificate).

  Lessen per week
  32 lessen van 40 min.

  Startdata
  Januari, April en September.

  Lees meer

Leef als een plaatselijke bewoner

Ervaar totale onderdompeling in de cultuur. Woon in een gastverblijf om de Britse cultuur te ervaren of logeer in de EF-residentie op een steenworp afstand van de haven.

 • EF-GASTVERBLIJF

  Dompel jezelf onder in het dagelijks leven van jouw nieuwe gastland door in een particulier gastverblijf te wonen. Je krijgt meer begrip voor de cultuur, pikt uitdrukkingen gemakkelijker op en je accent zal authentieker klinken. Elk gastverblijf is zorgvuldig geselecteerd en wordt vervolgens regelmatig bezocht door onze ervaren medewerkers.

 • EF-RESIDENTIE

  Ben je op zoek naar een zelfstandiger en flexibelere accommodatie? De EF-residenties en appartementen bevinden zich op toplocaties in de stad, op gemakkelijke reisafstand van de EF-school. Vaak zijn deze accommodaties voorzien van faciliteiten als recreatielounges, kookmogelijkheden of een intern cafetaria.

  Kings Square Studios:

Video's en foto's van Bristol

 • Welcome to EF Bristol
 • Bristol Destination Video
 • Bristol Street Art
 • EF Academic Year Abroad (adults, 16+)

Studentenverhalen: Bristol

 • Charlotte MassolFrankrijk
 • GabrielaBrazilië
 • “De schoolactiviteiten hebben me geholpen om sneller Engels te leren, omdat je door heel Engeland reist en de accenten van andere steden beter kunt begrijpen.”

  Charlotte Massol

 • “De medewerkers van de school zijn uitstekend, altijd vrolijk en behulpzaam!”

  Gabriela

Sluit -

Het studentenleven in Bristol

Naast leren is het belangrijk dat je het naar je zin hebt tijdens het studeren in het buitenland. Bij EF doen we ons best om er een fantastisch jaar van te maken.

Sightseeing en cultuurWinkelenSport en buitenlevenExcursiesAmusement en nachtleven
Bewonder het trotse technische wonder van Clifton Suspension Bridge, een 19e-eeuwse hangbrug hoog boven de stroombedding van de Avon. Klim naar de top van de Cabot Tower voor een panoramisch uitzicht over de stad en het omliggende landschap. Geniet van je lunch in een café aan de historische haven van Bristol. Bewonder tijdens een wandeling door de stad de beroemde straatkunst van Banksy, of woon in een van de gerenoveerde industriële gebouwen de opening van een nieuwe kunstgalerie bij.
Ga een dagje shoppen in Cabot Circus, een hypermodern winkelcentrum met meer dan 120 winkels. Clifton Village is een charmante stadswijk met een ruime keuze aan kledingzaken, juweliers en cafés, terwijl je aan Gloucester Road meer artistieke designs zult vinden.
Voetbal is populair in Bristol en een verblijf hier is pas compleet als je een voetbalwedstrijd hebt bijgewoond in het stadion van Bristol City FC. Ga mountainbiken langs het Timberland Trail van Ashton Court. Ga kanovaren of kajakken door de historische havenwijken van Bristol. En word lid van het internationale studentenvoetbalteam van EF.
Ontdek de Welse cultuur tijdens een trip naar Wales en de Schotse levensstijl tijdens een bezoek aan Edinburgh. Tuur in Londen over het hek van Buckingham Palace voor een glimp van de koninklijke familie. Verken het Engelse academische leven in Cambridge en het historische verleden van Bath.
De muziekscene van Bristol is legendarisch en kan bogen op enkele van de opwindendste clubs van Groot-Brittannië. Het nachtleven hier speelt zich in het hartje van de stad af, waar je langs Park Street en Whiteladies Road tientallen bars en nachtclubs vindt. Voor een meer relaxte atmosfeer zet je koers naar Clifton Village.

Prijzen en data voor Bristol

Persoonlijk en flexibel. Jouw programma is gepersonaliseerd om aan te sluiten bij jouw eigen behoeften. Met startdata in januari, april, juni en september en programma's die 6, 9 en 11 maanden duren, kun je studeren wanneer jou dat het beste uitkomt. Bij alle prijzen is accommodatie bij een gastverblijf inbegrepen.

Bij de prijs inbegrepen

Programma
 • 20, 26 of 32 Engelse lessen per week (lessen van 40 minuten)
 • EF-plaatsingstest en voortgangstracker
 • EF Cursus Certificaat
 • EFELT-rapport
 • Online cursus voor aanvang en achteraf
 • Gratis toegang tot My EF – Your Online Campus. Ontmoet nieuwe vrienden, ontdekt je nieuwe bestemming en leer je taal!
Studiemateriaal
 • Digitale leermedia (tablet)
 • Academische materialen
Toegankelijkheid
 • Welkomstpakket en voorbereidingsbijeenkomst
 • Draadloos Wi-Fi Internet op de EF school
Accommodatie
 • Maandag tot vrijdag: ontbijt en diner
 • Weekend: alle maaltijden
 • Tweepersoonskamer in EF gastgezin
CursusKies je startdatumSemesterYear11 months
EF Algemeen Programma
16 Jun 2014, 08 Sep 2014, 05 Jan 2015, 13 Apr 2015
€ 8.690€ 11.490€ 14.790Ontvang prijsdetails
EF Examencursus
16 Jun 2014, 08 Sep 2014, 05 Jan 2015, 13 Apr 2015
€ 9.390€ 12.505€ 16.225Ontvang prijsdetails
EF Advanced Diploma in English for Business
16 Jun 2014, 08 Sep 2014, 05 Jan 2015, 13 Apr 2015
€ 10.190€ 13.590-Ontvang prijsdetails
Meest gekozen

Meer informatie over reis en prijzen