Waarom voor EF kiezen?

Wanneer u Engelse taaltraining wilt aanbieden als een secundaire arbeidsvoorwaarde, dan zijn er goedkopere opties.

Als u echter een grote verandering teweeg wilt brengen in de manier waarop uw bedrijf communiceert, samenwerkt, klanten bedient en contracten afsluit, dan is er maar één optie.

Wij zijn enorm trots dat veel van de succesvolste en snelst groeiende bedrijven ter wereld EF gebruiken voor hun Engelse taaltrainingen om een echt zakelijk verschil te maken. Ze zien een effectieve cursus Engels en een betere Engelse taalkennis binnen het bedrijf als een belangrijke vaardigheid en een cruciale factor om hun bedrijfsdoelen te realiseren, wij noemen het Strategic English Learning.

Ze vertrouwen op EF omdat wij bewezen resultaten leveren door een unieke garantie te bieden.

Wij zijn hiertoe in staat omdat we de academische principes combineren met een innovatieve technologie en een krachtige dienstverleningsmethode:

De Totale Oplossing

EF combineert uitstekende academische kwaliteit met de nieuwste generatie leertechnologie en levert dit in een allesomvattende methodiek die we Learning Logistics™ noemen

 • Beweeg met uw muis over de cirkels rechts

Academische achtergrond

 • Wereldwijde faculteit
 • Cambridge University Research Lab
 • Taakgericht leren

Technologie

 • Efekta™
 • Meer dan $100 miljoen geïnvesteerd
 • Rapportage- en ROI-dashboard
 • Boeiend lesmateriaal

Service

 • Adviseurs
 • Coaches
 • Teams voor uitstekende operationele service
 • Learning Logistics™
Academische Achtergrondacad
Technologietech
Serviceserv

Strategic English

Een goede Engelse taalvaardigheid is een strategisch bedrijfsvoordeel, maar te veel bedrijven zien dit slechts als een secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers. Het resultaat hiervan is dat er ad-hoc taaltrainingen worden gegeven die heel veel geld kosten (vaak verspreid over verschillende budgetten) maar die slechts weinig rendement opleveren.

EF is gespecialiseerd in Strategic English, een strikte systematische benadering van het soort Engels dat zakenmensen nodig hebben, die kan worden gevolgd middels programma's die gegarandeerd rendement opleveren.

Een effectievere leerervaring

Iedere student heeft baat bij onze EF Method™, een taakgerichte, communicatieve studiemethode waarbij het beste van het klaslokaal wordt gecombineerd met onze online leeromgeving van de volgende generatie.  Meer informatie.

Flexibele programma's

In de plaats van een allesomvattende softwareoplossing voor alle gebruikers, ontwerpen en leveren wij aangepaste programma's die zijn afgestemd op uw doelen, uw budget en uw huidige niveau

Onze adviseurs werken met u samen om studenten te groeperen op basis van urgentie, senioriteit en benodigde vaardigheden om vervolgens een efficiënt en effectief programma te ontwerpen voor elke groep.

Dit kan een combinatie zijn van Executive Language Schools voor uw senior executives en verschillende studiemogelijkeden via EF Efekta, onze cloud-based leeromgeving.

Vooruitgang gegarandeerd en opgevolgd

Wanneer u met EF werkt, kunt u zowel van iedere student als van het volledige programma stap voor stap de voortgang volgen. En wij garanderen vooruitgang als studenten een minimale inspanning leveren.

Het maakt allemaal deel uit van onze Learning Logistics-methode en verandert de manier waarop grote organisaties hun uitdagingen voor Strategic English aanpakken.

Academische innovatie

Onze programma's worden ondersteund door een onderzoeksteam van wereldklasse in samenwerking met het Department of Theoretical and Applied Linguistics van de University of Cambridge.

Ons deskundig team van wetenschappers en linguïsten voeren samen baanbrekend technologisch onderzoek uit om betere taalverwervingsmethoden voor het Engels te ontwikkelen.

 esol

 • Follow us

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Youtube
 • EF – Bewezen resultaten

  Voortgang: Studenten die 2 uur per week aan onze online school studeren, verbeteren hun Engelse taalvaardigheid gemiddeld met één niveau per 25 weken.

  Direct rendement: 93% van onze studenten heeft het gevoel dat ze het geleerde onmiddellijk op hun werk kunnen toepassen dankzij onze taakgerichte studiemethode.

  Efficiëntie: 86% geeft aan dat hun verbeterde Engelse taalvaardigheid hen heeft geholpen om de doelstellingen te realiseren die aan hun functie zijn gekoppeld.

  Productiviteit: onze studenten melden dat hun verbeterde kennis van het Engels hen gemiddeld 2 uur per week bespaart, een jaarlijkse besparing van US $ 2.250 per medewerker (bij een gemiddelde van US $ 25 per uur).

  Zelfvertrouwen: 87% vindt dat de cursus Engels hen meer zelfvertrouwen in hun functie geeft.

  Concurrentievoordeel: onze klanten melden naast een grotere motivatie en betrokkenheid van het personeel een verbetering van de communicatie en samenwerking, betere klantenservice en verkoop. Dit alles draagt bij aan een sterkere concurrentiepositie van uw bedrijf.


 • Video

 • Laatste nieuws

  Rio de Janeiro, March 13, 2014- EF Education First appointed Official Supplier of Language Training Services for the Rio 2016 Olympic and Paralympic Games

  Meer lezen