Onze programma's
Filter

Programma's in Chicago

Met het leren van Engels in EF Chicago ervaar je de Midwest op z'n best. Chicago is de allerbeste locatie om net dat deel van de Verenigde Staten te ontdekken dat veel mensen nooit bezoeken. Het taalprogramma Engels in Chicago biedt veel activiteiten die je meenemen naar de grootste attracties in de omgeving. Vraag een brochure aan om alle mogelijkheden om Engels in Chicago te leren te kennen en vertrek op avontuur met EF.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Chicago

Leer Engels bij EF Chicago en woon in de op twee na grootste stad van het land voor een unieke midwest-ervaring. Laat je niet kisten omdat het ver van New York en Californië is: Chicago huisvest misschien wel de beste kunst, muziek en keuken van de Verenigde Staten. Tijdens je studie bevind je je in het hart van het centrum, omringd door chique winkels, restaurants van wereldklasse en hoofdkantoren van grote bedrijven. Met de kustlijn van Lake Michigan aan de rand van de stad heb je in de warmere maanden ook meer dan genoeg stranden en watersportmogelijkheden tot je beschikking. Je Engels verbeteren in Chicago is net zo makkelijk als de deur uit stappen om deze vriendelijke sfeer en het grotestadsleven in deze bruisende metropool te beleven. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Chicago. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Vakken speciaal voor jou

Wie Engels leert in EF Chicago, doet dat in een klas die perfect aansluit bij zijn niveau. Je kunt je programma op maat maken door te kiezen hoe intensief je wilt leren, van en paar uur per dag voor veel vrije tijd tot en met een dag vol Engelse lessen. Ook kun je een vak volgen ter voorbereiding op een Engels taalexamen. Kom je naar Chicago om je carrièremogelijkheden te vergroten, dan kun je speciale lessen zakelijk of juridisch Engels volgen. Ook kun je jezelf voorbereiden op toelating tot een universiteit of een jaar naar een lokale middelbare school om vloeiend Engels te leren spreken in Chicago. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden in deze stad: je hoeft alleen nog maar te bepalen welke het beste bij je past.