Programmagids
filter

Programma's in Los Angeles

Een taalprogramma Engels in Los Angeles brengt je rechtstreeks naar de filmhoofdstad van de wereld. Ga in je vrije tijd naar bezienswaardigheden of relax op het strand. In Los Angeles zul je de taal extra snel onder de knie krijgen dankzij onze innovatieve lesmethode die moderne technologie combineert met kleine klassen en veel persoonlijke aandacht.
programma(s) gevonden

Los Angeles

Je voelt je als een taalacteur wanneer je Engels studeert in Los Angeles. Je zit er namelijk niet achterovergeleund in het publiek, maar speelt een hoofdrol in jouw kleine studiegroep waarin je continu Engels spreekt met je klasgenoten en de docent. Met deze actieve Engelse lesmethode in Los Angeles zullen je taalvaardigheden met sprongen vooruit gaan. In de stad en omliggende omgeving staan veel entertainment- en uitgaansgelegenheden om na de lessen te bezoeken. Er zijn altijd meer dan genoeg stranden vlakbij, op straat kun je celebs tegenkomen en Californië heeft schitterende nationale parken. Studeer je Engels in Los Angeles, dan heeft jouw verblijf in het buitenland zeker weten een 'happy end'.

Behaal jouw Engelse taaldoel in Los Angeles

Wat je ook wilt bereiken met het studeren van Engels in Los Angeles, je vindt altijd een cursus die past bij dat doel. Naast uit de vele verschillende mogelijke cursuslengten kun je zelf kiezen hoe intensief je wilt studeren. Wil je dat jouw Engels extra hard vooruit gaat in Los Angeles, dan kun je extra veel lessen per week volgen. Met een iets lichter studieschema heb je wat meer tijd om de stad en regio te ontdekken. Ook kun je voorbereidingsvakken volgen voor een internationaal erkend taalexamen of kun je een specifiek vak in professioneel taalgebruik volgen, zoals zakelijk Engels. Ontdek snel hoe je met het leren van Engels in Los Angeles je persoonlijke doel kunt bereiken.