Onze programma's
Filter

Programma's in San Francisco

Een taalstudie Engels in EF San Francisco is een geweldige manier om je vaardigheden op te halen terwijl je woont in een van de mooiste steden ter wereld. Wandel over de Golden Gate Bridge, slenter door Fisherman's Wharf en fotografeer de zonsondergang op de brede zandstranden. Het leren van Engels in San Francisco is een ervaring die je slechts één keer in je leven meemaakt. Vraag een brochure aan en leer Engels in San Francisco met EF.

Kies een programma volgens leeftijd

EF San Francisco

Leer Engels in EF San Francisco en ontdek wat deze stad zo speciaal maakt. De lessen wijden zich aan het verbeteren van je taalvaardigheden en de kleine klassen, ervaren leraren en het gebruik van de nieuwste technologie zorgen ervoor dat dat ook lukt. Het studeren van Engels in EF San Francisco biedt je ook toegang tot de vele vrijetijdsmogelijkheden in de stad. Golden Gate Park is bijvoorbeeld een groot groen gebied met tuinen en musea. North Beach is de plek om te winkelen en te relaxen in cafeetjes. Fisherman's Wharf heeft trams, verse vis en blaffende zeehonden. Wanneer je Engels leert in San Francisco, zit je nooit verlegen om een leuke plek om je nieuwe taalkennis te oefenen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in San Francisco. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Geniet van je vrije tijd in San Francisco

Maak optimaal gebruik van je vrije tijd wanneer je Engels leert in EF San Francisco: er zijn ontzettend veel activiteiten waarmee je je horizon kunt verbreden. Ga bijvoorbeeld naar een wijnproeverij van druiven uit het nabijgelegen Sonoma. Krijg te voet een rondleiding door de leukste wijken van San Francisco of ga met nieuwe vrienden uit je klas naar een honkbalwedstrijd. Uitjes zoals deze helpen je om de lokale cultuur te begrijpen en je Engels ook buiten het klaslokaal te verbeteren in San Francisco. Wil je advies over wat je het beste kunt zien en doen wanneer je zelfstandig op pad wilt, dan onthullen we graag de geheimen van de stad. Je tijd is waardevol, dus kun je maar beter het maximale halen uit jouw periode in EF San Francisco.