Programmagids
filter

Programma's in Sydney

Het studeren van Engels in Sydney is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken terwijl je nieuwe taalvaardigheden leert. Sydney is de grootste stad van New South Wales, staat vol met adembenemende architectuur en heeft onvergetelijke uitzichten. Tijdens het leren van Engels in Sydney zal jouw enorme vooruitgang in je spreekvaardigheid amper bij te houden zijn.
programma(s) gevonden

Sydney

Leer Engels in Sydney en voel je thuis in de bekendste stad van Australië. Je zult genieten van het hippen achtleven in Kings Cross, Oxford Street en Darling Harbour. Ga naar Westfield Sydney voor bekende kledingwinkels of slenter langs de zelfstandige boetiekjes in Balmain. Wandel ook zeker langs Bennelong Point om het Sydney Opera House en de schitterende haven vlakbij onze school van dichtbij te bekijken. Waarschijnlijk wil je ook wel een lokale rugby- of voetbalwedstrijd bijwonen, twee sporten die ontzettend populair zijn in Australië. Wie Engels leert in Sydney, zal zich nooit vervelen.

Een gastverblijf of studentenresidentie

Perfectioneer je Engels door in Sydney in een gastverblijf te logeren. Daar raak je niet alleen gewend aan het Australische accent, maar pik je ook lokale uitdrukkingen op en geniet je van huisgemaakte maaltijden. De inwoners van jouw gastverblijf kunnen je adviseren over de bezienswaardigheden in de stad. Woon je liever wat zelfstandiger, dan kun je ook in een studentenresidentie logeren. Je woont dan op een praktische locatie vlakbij de school. Het leven in een residentie is een geweldige manier om je klasgenoten vanuit de hele wereld beter te leren kennen. In beide situaties zul je duurzame vriendschappen opbouwen en tegelijkertijd elke dag je Engels verbeteren in Sydney.