Programmagids
filter

Programma's in Canada

Er zijn zoveel Engelse programma's om uit te kiezen in Canada. Wij vallen op dankzij onze innoverende lesmethoden die technologie combineren met klassikaal onderwijs. We focussen vanaf dag 1 op communicatie, laten je veel oefenen en zorgen ervoor dat elke student spreekt. Dat ontdek je zodra je in Canada bent en je Engels meteen zal verbeteren.
programma(s) gevonden

Canada

Studeer Engels in Canada en word omringd door de vriendelijkste mensen die je ooit zult ontmoeten. Ondanks de enorme omvang van het land zul je je snel thuisvoelen in Toronto of Vancouver. Voor welke stad je ook kiest, je kunt er zeker een ijshockeywedstrijd bijwonen, de favoriete sport van veel Canadezen. Ook ontdek je de Franse en Britse invloeden door het hele land, in de cultuur, keuken en taal. Of je voor je Engels in de wintermaanden naar Canada komt, wanneer de temperatuur ver onder nul daalt, of in de soms tropische zomer met warme mensen en een diverse cultuur: je zult een geweldige tijd hebben, ongeacht in welke periode van het jaar je komt.

Toronto of Vancouver

Kies tussen Toronto en Vancouver wanneer je besluit in Canada te studeren. Het zijn beide grote steden: Toronto is een kosmopolitische plaats met grote bedrijven en het grotestadsgevoel, terwijl Vancouver de droom van elke outdoorliefhebber is, een milder klimaat heeft en de sfeer er wat meer laid-back is. Geniet in Toronto van het heerlijke leven van de grote stad, of je nu een beroemdheid ziet optreden, of een filmpremière bijwoont tijdens het Toronto film festival. In Vancouver heb je profijt van zowel de kustfaciliteiten als de wintersportmogelijkheden in de naburige North Shore Mountains. Beide mogelijkheden bieden je een totale onderdompeling in de Canadese cultuur wanneer je Engels komt leren in Canada.

populaire bestemmingen