Programmagids
filter

Programma's in Vancouver

Engels leren in Vancouver is jouw toegangspoort naar avontuur. Vanuit Vancouver ga je gemakkelijk naar de Canadese Rockies, Victoria en Vancouver Island. In en om de stad kun je allerlei sporten uitproberen, zowel op het water als op het vasteland. Onze Engelse programma's in Vancouver leggen de nadruk op communicatie en de nieuwste leertechnieken.
programma(s) gevonden

Vancouver

Er is geen leukere manier om je Engels te verbeteren in Vancouver. Natuurliefhebbers en sportfanaten zullen genoeg actie tegenkomen in deze kustplaats. Er zijn stranden om in de warmere maanden bij te gaan zwemmen en langs de prachtige kust kun je het hele jaar door hiken 's Winters kun je in de North Shore Mountains gaan skiën, snowboarden en andere wintersporten uitproberen. Het hele jaar door zul je genieten van groene oases zoals Stanley Park, de grootste in de stad. Daarnaast kun je regelmatig ijshockey- en rugbywedstrijden bijwonen en je Engels oefenen met je nieuwe vrienden. Bereid je daarom voor op sport en het outdoorleven wanneer je je aanmeldt voor een cursus Engels in Vancouver.

Vind een woning in Vancouver

Terwijl je in Vancouver aan je Engels werkt, wil je natuurlijk op een comfortabele plek logeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kamer in onze studentenresidentie, centraal gelegen vlakbij de school. Op die manier kun je gaan en staan waar je wilt terwijl je je Engels oefent in Vancouver. Voor een wat huiselijkere accommodatie kun je beter voor een gastverblijf kiezen. Je woont dan bij locals thuis, nuttigt samen een aantal maaltijden en omdat je met elkaar kletst zul je het Canadese perspectief beter leren begrijpen terwijl je je Engels oefent. Maar welke accommodatie je ook kiest, onze accommodatiecoördinator in Vancouver staat altijd voor je klaar.