Onze programma's
Filter

Programma's in Engeland

Je kunt op ontzettend veel verschillende manieren je Engels met EF in Engeland verbeteren. De beste programma's Engels in Engeland bestaan uit een combinatie van taallessen en verschillende vrijetijdsactiviteiten om je nieuwe Engelse vaardigheden in de praktijk toe te passen. Al onze EF programma's Engels in Engeland zijn op deze manier opgebouwd, zodat je er zeker van kunt zijn dat wanneer je met ons naar Engeland gaat, vlot Engels leert spreken.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Engeland

In Engeland met EF studeren is een geweldige manier om je Engels te verbeteren. We bieden een groot aantal programma's aan op veel verschillende bestemmingen, dus je kunt de cursus kiezen dat het beste aansluit bij jouw wensen. Of je nu een korte vakantie of een heel schooljaar in Engeland wilt studeren, je krijgt altijd de juiste combinatie van klassikaal onderwijs en vrije tijd waarin je je Engels kunt oefenen. Ook zijn er intensievere programma's om de taal nog sneller onder de knie te krijgen en cursussen met juist meer vrije tijd om de Engelse cultuur te ontdekken. Er is altijd een vorm van programma in Engeland die bij je past! Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Engeland. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Engels met EF leren in het buitenland is anders

Ga studeren met EF in Engeland en til je Engels naar een hoger taalniveau tot je het (bijna) vloeiend spreekt. Dankzij het klassikale onderwijs van ervaren docenten gaat jouw taalkennis elke dag vooruit. In de les focus je op communiceren, zodat je in alledaagse situaties met meer vertrouwen Engels zult spreken. In Engeland praat je bovendien de hele dag door met native speakers. Tijdens zo'n dagelijkse oefening met locals breng je meteen het geleerde in de praktijk en dat zorgt voor een nog stevigere basis. Welk EF programma in Engeland je ook kiest: je leert altijd veel meer dan je met een taalcursus thuis zou doen.