Programmagids
filter

Programma's in Eastbourne

Ga Engels studeren in Eastbourne, een traditionele kustplaats aan de zuidkust van Engeland. In Eastbourne krijg je een charmante introductie van de Engelse levensstijl. Meld je aan voor een van onze populaire taalcursussen om je Engels te verbeteren en krijg meer zelfvertrouwen in het spreken van Engels terwijl je kletst met je nieuwe vrienden.
programma(s) gevonden

Eastbourne

Leer Engels in Eastbourne en ontdek een jonge stad die zich razendsnel ontwikkelt. Slenter langs de statige Victoriaanse hotels aan de boulevard voordat je een duik neemt in het water. Herbeleef de geschiedenis in het 'How We Lived Then'-museum, dat het Britse leven van 1800 tot 1940 tentoonstelt. Je kunt ook kaartjes reserveren voor het London Philharmonic Orchestra, dat regelmatig Eastbourne aandoet. Natuurlijk ben je in minder dan twee uur al in Londen, dus kun je gemakkelijk een weekend weg om de hoofdstad te bezoeken. En dankzij de knusse straten vol winkels en cafés en het levendige stadscentrum zul je elke seconde genieten van het leren van Engels in Eastbourne.

Voel je thuis in Eastbourne

Haal het meeste uit jouw studietijd in Eastbourne door in een gastverblijf te logeren. Op die manier proef je van het dagelijkse Britse leven terwijl je je eigen kamer hebt bij locals thuis. Dankzij de eindeloze stroom aan mogelijkheden om je Engels te oefenen in Eastbourne verbeter je bovendien je accent. Je kunt de inwoners van je gastverblijf uiteraard ook vragen naar de leukste bezienswaardigheden van de stad en typische omgangstaal van het leren tijdens jouw cursus. Woon je liever wat zelfstandiger, dan kun je ook in onze studentenresidenties verblijven. Daar leer je de andere internationale studenten iets beter leren kennen terwijl je wat onafhankelijker bent. Beide accommodaties hebben zo hun voordelen voor het leren van Engels in Eastbourne.