Programmagids
filter

Programma's in Manchester

Studeer Engels in Manchester en ontdek deze levendige, moderne stad in noordwest-Engeland. Van topsport tot muziekiconen: Manchester heeft studenten veel te bieden en is bovendien voorzien van goede verbindingen met de rest van Groot-Brittannië.
programma(s) gevonden

Manchester

Engels leren spreken in Manchester is een totaal andere ervaring dan wanneer je dat in het zuiden van het land zou doen. Dankzij de bruisende muziekwereld, vele galerieën en fantastische sportteams van de stad verbaast het niemand dat de hipste Britten naar Manchester komen. Ga naar King Street om luxe te kunnen winkelen of shop juist in de unieke boetiekjes van het Northern Quarter. De 'culturele galerij' van de stad vind je op Oxford Road, vol galerieën en musea. Sportfanaten willen ongetwijfeld naar een wedstrijd van de Manchester United Premier League, net buiten de stad. Met zoveel te doen zul je bovendien continu je Engels kunnen oefenen in Manchester.

Woon in Manchester

Wie Engels studeert in Manchester neemt een duik in de Britse cultuur, ongeacht waar je logeert. De allerbeste plek om van binnenuit te leren wat er allemaal te doen is in de stad, is in een gastverblijf in Manchester. Je woont dan bij locals thuis, nuttigt samen maaltijden en wisselt ervaringen en standpunten uit. Woon je liever wat onafhankelijker, dan kun je in een van onze residenties terecht met studenten vanuit de hele wereld. Onze medewerkers helpen je bij het bepalen van jouw accommodatie en organiseren ter plaatse excursies waar iedereen aan mee kan doen. Waar je ook woont, je zult een onvergetelijke tijd hebben wanneer je Engels leert in Manchester.