Programmagids
filter

Programma's in Nice

Verbeter je Frans in Nice met een van onze programma's, waarbij hypermodern taalonderwijs afgewisseld wordt met activiteiten en vrije tijd. We bieden cursussen aan voor alle leeftijden en taalniveaus. Tijdens je studie Frans in Nice heb je genoeg tijd om je de taal te oefen in de cafés aan de zonnige boulevards, tijdens het kletsen met vrienden of in gesprek met de vriendelijke locals.
programma(s) gevonden

Nice

Ervaar het Mediterraanse Frankrijk door Frans te studeren in Nice. Bij EF kun je zelf de juiste cursuslengte en -zwaarte bepalen zodat je op je eigen tempo je doelen kunt bereiken. Welk programma Frans je ook kiest in Nice: dankzij de op communicatie gerichte lesmethoden zul je de taal al al gauw beter spreken. Na de lessen wachten het met palmen omzoomde strand, de visrestaurants en het beste nachtleven van de Franse Rivièra op je. Met luxe winkels, kunstgalerieën, musea en concerten heb je altijd genoeg te doen in je vrije tijd. Bovendien zul je merken dat de relaxte sfeer in de stad zorgt dat er geen betere plek denkbaar is om Frans te leren dan in Nice.

Geniet van Nice buiten het klaslokaal

In Nice leer je niet alleen veel Frans, maar zul je ook geweldig veel plezier hebben in je vrije tijd. Onze activiteitencoördinatoren organiseren dagelijks activiteiten waarin je de stad kunt leren kennen zonder de moeite van het bijbehorende regelwerk. Segway-tours zijn bijvoorbeeld een leuke manier om je te oriënteren en over de fascinerende geschiedenis van de stad te leren. Ook kun je watersporten beoefenen zoals zeilen en windsurfen, of een keer gaan duiken. Wie Frans studeert in Nice kan de hele regio ontdekken door op weekendexcursies naar Cannes, St. Tropez of het boeiende Parijs te gaan. Zulke activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook een geweldige kans om nog meer Frans te leren tijdens jouw periode in Nice.