Onze programma's
Filter

Programma's in Tokio

Leer Japans in EF Tokio en verblijf in een van de verbazingwekkendste steden ter wereld. Tokio is een unieke, onweerstaanbare mix van Japanse technologie en eeuwenoude tradities. Pal om de hoek van een stalen toren vind je bijvoorbeeld een eeuwenoude shinto-tempel. Er is geen betere plek voor het leren van Japans dan in EF Tokio. Vraag een brochure aan en vertrek met EF om Japans in EF Tokio te leren.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Tokio

Studeer Japans in EF Tokio wanneer je de taal wilt leren en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring wilt beleven. Alle programma's worden gegeven met kleine klassen, ervaren leraren en de nadruk op communicatieoefeningen zodat je de taal met vertrouwen leert spreken. Tijdens het leren van Japans volg je in EF Tokio ook op maat gemaakte privé-instructie in ons technologische taallab. Na schooltijd kun je de Japanse cultuur beleven door het traditionele eten te proeven, heiligdommen te bezoeken en futuristische elektronica uit te proberen. Een bezoek aan Japan is altijd een speciale ervaring, maar wanneer je Japans studeert in EF Tokio leer je dit land pas écht kennen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Tokio. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Ervaar Tokio buiten lestijd

Het ontdekken van Tokio en omgeving is een belangrijk aspect van jouw studie Japans. Lokale excursies gaan bijvoorbeeld naar het hoogste gebouw van Japan, de Tokio Sky Tree, waar je de stad in vogelvlucht bekijkt. Je kunt je culturele kennis ook vergroten met een kabuki-avond of sumoworsteltoernooi. Tijdens jouw studie Japans in EF Tokio kun je ook mee op excursies naar de keizerlijke stad Kyoto en het iconische Mt. Fuji. Ook op school worden veel activiteiten georganiseerd, zoals het vieren van Japanse festivals, sushifeesten en barbecues. Zelfs de grootste uitdagingen van het leren van Japans zijn veel leuker wanneer je de taal in EF Tokio leert!