Programmagids
filter

Taal leren

Een vreemde taal leren in het buitenland, betekent openstaan voor nieuwe ervaringen. Een vreemde taal leren in het buitenland is de enige manier om een ander cultuur echt te leren begrijpen. Wij geven les in vreemde talen sinds 1965, wij weten als beste hoeveel voldoening het kan geven om een vreemde taal te leren spreken.
programma(s) gevonden

Leren in het buitenland

Een vreemde taal leren in het buitenland is meer dan alleen ontdekken hoe je iets op een andere manier zegt: het is een nieuwe manier om de wereld te zien. Elke taal is uniek en er je er is geen betere methode om een cultuur te gaan begrijpen dan door de taal onder de knie te krijgen. Door een vreemde taal te leren in het buitenland investeer je tijd en moeite om de wereld om je heen te leren kennen, ongeacht waar je bent. Een taalstudie is een lang proces, maar je zult beloond worden met nieuwe mogelijkheden, culturele ontdekkingen en een beter perspectief op de wijde wereld. Open je geest en ervaar hoe het is om een taal te leren in het buitenland!

Oefening baart kunst

Het leren van een taal kost tijd. Kinderen zijn jaren bezig met het leren van hun moedertaal. Een vreemde taal leren in het buitenland is een hele andere ervaring, maar de impact van de volledige onderdompeling in die onbekende taal is even belangrijk. Het onthouden van nieuwe vocabulaire is in je thuisland misschien lastig, maar gebeurt op natuurlijke wijze wanneer je ter plaatse bent. De woorden die je nodig hebt, kom je steeds weer tegen in je omgeving, dus je zult ze probleemloos onthouden. Je accent zal authentieker klinken omdat je native speakers continu om je heen hoort praten en onbewust zal nadoen. Het is nooit te laat om een taal te leren in het buitenland, en aangezien onze cursussen het hele jaar door beginnen hoef je nooit lang te wachten tot je kunt beginnen.