Onze programma's
Filter

Programma's in Malta

Leer Engels bij EF Malta en beleef dit schitterende eiland in de Middellandse Zee. Malta is een populaire toeristenbestemming en een geweldige plek om naar het strand te gaan. Het eiland is bovendien een uitstekende uitvalsbasis om te gaan duiken en te varen. Onze Engelse programma's op Malta bieden je de benodigde taalervaring om snel en vloeiend Engels te leren spreken.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Malta

Hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende keuze is, kun je bij EF Malta Engels gaan leren in een vakantieachtige sfeer vol native speakers. Het eiland ligt ten zuiden van Italië in de Middellandse Zee en Malta heeft het hele jaar door warme temperaturen en meer dan genoeg bezienswaardigheden zodat je je nooit zult vervelen. Het strand is natuurlijk een van de meest prominente plekken van Malta en watersporten zijn er erg populair. Een andere grote bezienswaardigheid zijn de Megalithic Temples, ogenschijnlijk de oudste vrijstaande objecten ter wereld. Overweeg daarom Engels te gaan leren op EF Malta om uitgebreid van de zon, het surfen en de intrigerende cultuur te genieten die het eiland te bieden heeft. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Malta. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Stranden en een bruisend nachtleven

Wie Engels gaat studeren op Malta ontdekt daar de kustplaats St. Julian's vol geschiedenis en bezienswaardigheden. In de wijk Paceville bevinden zich veel restaurants en clubs en kun je het bruisende nachtleven van de stad ontdekken. Aangezien de school op een steenworp afstand van het strand staat, ben je geen tijd kwijt aan vervoer - zeker niet wanneer je in de studentenresidentie pal naast de klaslokalen verblijft. Vanuit school ben je zo in Malta's hoofdstad Valletta en kun je met onze medewerkers op excursies en tripjes gaan. Hoewel de zomer het hoogseizoen van Malta is, kun je er het hele jaar door Engels gaan leren bij EF Malta.