Onze programma's
Filter

Programma's in Nieuw-Zeeland

Ben jij een outdoortype? Word dan wegwijs in het Engels in EF Nieuw-Zeeland! Er is geen betere plek om te genieten van geweldige natuur, avontuurlijke sporten en kamperen en geen betere manier om Engels te leren dan door jezelf onder te dompelen in de cultuur van Nieuw-Zeeland.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Nieuw-Zeeland

Leer Engels in EF Nieuw-Zeeland en studeer in een omgeving omringd door oceanen, bergen en bossen. Bekijk het zwarte koraal van Milford Sound, een van de grootste toeristentrekpleisters van het land. Laat de adrenaline door je lichaam stromen door te gaan bungeejumpen, een sport die oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland komt. Rugby is populair in het hele land, dus of je je nu bij een lokaal team wilt voegen of een belangrijke wedstrijd wilt bijwonen, je zult geweldig veel plezier hebben met je vrienden bij deze luidruchtige sport. Engels studeren in EF Nieuw-Zeeland opent je ogen voor een spannende wereld vol natuurschoon en avontuur dat je misschien nooit zou verwachten. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Nieuw-Zeeland. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Leer Engels op de voor jou geschikte manier

Op onze geaccrediteerde cursussen in EF Nieuw-Zeeland leer je binnen een mum van tijd Engels spreken. Het is ons doel om je eerst met vertrouwen de taal te leren spreken op je huidige taalniveau, waarna we daarop voortborduren door je woordenschat te vergroten en je de details te leren van het Engels in een groot aantal contexten. Vanaf dag één zul je merken dat je klas een relaxte, ondersteunende omgeving is waarin iedereen spreekt, iedereen soms een fout maakt en iedereen leert. Verder oefen je in Nieuw-Zeeland je Engels na schooltijd nog de hele dag door, bijvoorbeeld wanneer je Auckland of de omgeving ontdekt, kletst met klasgenoten en locals ontmoet. Er is geen betere manier om het Engels onder de knie te krijgen.

Kies een programma op een populaire bestemming