Onze programma's
Filter

Programma's in Spanje

Studeer Spaans in Spanje, het historische hart van de Spaanstalige wereld. Van een kort verblijf in Barcelona tot een semester in Madrid om je voor te bereiden op de universiteit: we bieden een breed scala aan Spaanse programma's in Spanje aan. Je vindt vast het perfecte programma dat begint op de dag waarop jij dat wilt, op een school op een geweldige plek en dat je opleidt voor het diploma dat jij het liefste wilt.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Spanje

Spaans met EF in Spanje leren is een efficiënte manier om je taalvaardigheden te verbeteren. Je kunt kiezen voor een korte taalvakantie met veel vrije tijd om te reizen, maar de taal ook vloeiend leren spreken door een academisch jaar lang intensievere Spaanse lessen te volgen. Met onze programma's in Barcelona, Madrid en Malaga kun je een regio kiezen die het beste bij je past. In Barcelona en Malaga hangt een echte Mediterraanse sfeer, terwijl je in Madrid de grootstedelijke Spaanse cultuur ontdekt. Cursussen starten het hele jaar door, zodat ze altijd in jouw programma passen. Welke cursus je ook kiest, je zult versteld staan van de vooruitgang die je boekt door Spaans te leren in Spanje. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Spanje. Beleef de tijd van je leven op meer dan 40 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Verbeter je Spaans in Spanje

Ongeacht hoe lang je Spaans gaat leren in Spanje zal je taalniveau altijd vooruit gaan. Als beginner kun je erop rekenen elke acht weken een taalniveau omhoog te gaan. Dat is dus binnen enkele maanden al meetbare vooruitgang. Maar ook als je al wat meer ervaring hebt, zullen je Spaanse taalvaardigheden verbeteren in Spanje. Elke cursus heeft een curriculum dat zich richt op communicatieoefeningen groepsprojecten. Deze onderwijsmethode is zowel effectief als leuk. Daarnaast spreek je de hele dag door Spaans met de native speakers buiten het klaslokaal. Spaans leren in Spanje is hoe dan ook jouw ticket naar een betere taalbeheersing.