Onze programma's
Filter

Studeren in San Diego

Kom studeren in San Diego waar het leven goed is. Onze studieprogramma's in San Diego vinden plaats op een Amerikaanse universiteit, waar je iedere dag veel interactie zult hebben met Amerikaanse studenten. Het is de perfecte plek om je Engels te perfectioneren terwijl je vrienden maakt met Amerikanen en studenten van over de hele wereld.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren San Diego

We zullen er alles aan doen om jouw reis naar de Verenigde Staten en jouw studie-ervaring in San Diego stressvrij te laten verlopen. Je krijgt zoveel hulp als je nodig hebt bij het plannen van je reis en het wennen aan de stad. Je belangrijkste doel van het studeren in San Diego is natuurlijk zoveel mogelijk leren, en daarbij zul je het verschil merken tussen EF en welk ander studieprogramma ook. Wij hebben de ervaring en focus om je te helpen bij het bereiken van je doel. Een van de belangrijkste aspecten van studeren in San Diego is dat dat plaatsvindt op een Amerikaanse universiteitscampus, zodat je snel Amerikaanse studenten ontmoet en veel Engels met hen kunt oefenen.

San Diego ontdekken

Kuststad San Diego is een van de grootste steden van Amerika en een belangrijke plek in de militaire en onderzoekswereld. Deze populaire toeristenbestemming herbergt de San Diego Zoo, de USS Midway en Balboa Park, maar dat zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden waar je naartoe wilt in je vrije tijd van het studeren in San Diego. Hou je van winkelen, dan moet je zeker eens naar de Seaport-winkelwijk. Je nieuwe Engelse vaardigheden komen zeker goed van pas als je op koopjesjacht gaat in de haven. Eenmaal weer thuis zullen je vrienden en collega's versteld staan hoe jouw Engels is verbeterd door te studeren in San Diego.