Onze programma's
Filter

Studeren in München

De Duitse cultuur leer je het beste kennen door te studeren in München en de taal snel onder de knie te krijgen. Bezoek de lokale biertuin en koop wellicht je eigen Lederhosen. Ga studeren in München en leer het Duits met vertrouwen spreken in een comfortabele omgeving.

Lees meer over onze studieprogramma’s in Amerika, vraag een brochure aan en neem contact met ons op zodat wij je op weg kunnen helpen met het waarmaken van jouw ‘American Dream’!

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in München

Wie gaat studeren in München krijgt de kans een unieke Duitse stad te ontdekken. München is misschien vooral beroemd om zijn heerlijke bier, maar heeft ook een bijzondere mix van middeleeuwse en moderne architectuur waar de Alpen bovenuit torenen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een korte taalvakantie of een jaar lang studeren in München om vloeiend Duits te leren spreken. Hoe lang je ook zult blijven, je leert snel dankzij de kleine klassen, ervaren leraren en goed ontwikkelde lesmethode. Ook zul je snel nieuwe vrienden maken in de internationale groep medestudenten. Wanneer je gaat studeren in München zal je Duits zal al gauw net zo vloeiend stromen als het water in de rivier de Isar.

Accommodatiemogelijkheden in München

Tijdens het studeren in München kun je zowel in een studentenresidentie als in een gastverblijf logeren. Wanneer je kiest voor dat laatste, dan ervaar je het dagelijks leven van echte Duitsers. Je woont bij locals thuis, spreekt daar de taal en gaat daardoor snel vooruit. Bovendien is een gastverblijf een enorme culturele ervaring. Wil je tijdens het studeren in München liever in de studentenresidentie logeren, dan breng je meer tijd door met je klasgenoten daar en leer je ze misschien iets beter kennen. Je zit gegarandeerd op een centrale locatie vlakbij de school en hebt toegang tot de recreatielounge van de residentie. Maar waar je ook verblijft tijdens het studeren in München, je leert er altijd Duits terwijl je een geweldige tijd beleeft.