Onze programma's
Filter

Studeren in Engeland

Een van de beste manieren om Engels te leren is studeren in Engeland. Bij EF kun je kiezen uit verschillende programma's voor alle leeftijden op de beste bestemmingen. Wie wil er nou niet Engels studeren in hartje Londen, op onze campus in Oxford of aan het strand in Eastbourne of Brighton? Als je ervoor kiest om Engels in Engeland te studeren zul je niet alleen een geweldige tijd meemaken,

wij bieden je de flexibiliteit om je studieprogramma af te stemmen op je wensen en doelen. Vraag de brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden met EF.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Engeland

Studeren in Engeland is de meest natuurlijke manier om snel en efficiënt je Engels te verbeteren. Niets is immers zo nuttig als jezelf volledig onderdompelen in de taal, zodat je met vertrouwen Engels leert spreken in allerlei situaties. We bieden meer dan 20 Engelse scholen en taalkampbestemmingen aan in het hele land, van een Engels kinderkamp op het eiland Wight tot een intensieve cursus in Cambridge voor professionals. Welke bestemming je ook kiest en hoe lang je ook wilt studeren in Engeland: in al onze programma's hanteren we dezelfde hoge onderwijsstandaarden en tref je even toegewijde medewerkers aan met verstand van hun vak.

Bestemmingen in Engeland

Hoewel Engeland een relatief klein land is, is het ongelooflijk afwisselend. Wie gaat studeren in Engeland leert efficiënt stad ontzettend goed kennen. De zuidelijke kustlijn staat vol stadjes die al eeuwenlang populaire toeristenbestemmingen zijn. Brighton is de plek voor creatievelingen die graag een stad buiten de gebaande paden bezoeken en Bournemouth is de grootste kustplaats en geweldig voor wie in het weekend graag naar Londen wil. In Manchester en de Britse hoofdstad zelf hangt een hippe grootstedelijke sfeer, en Oxford en Cambridge staan bekend om hun hoog aangeschreven universiteiten. Maar waar je ook gaat studeren in Engeland, je krijgt overal hetzelfde uitstekende Engelse taalonderwijs van gediplomeerde, ervaren leraren.