Programmagids
filter

Studeren in Eastbourne

Je Engelse vaardigheden verbeteren razendsnel als je gaat studeren in Eastbourne. Kies uit korte cursussen om je kennis op te frissen of langere programma's om de taal vloeiend te leren spreken. Wie gaat studeren in Eastbourne zal de bijzondere sfeer in deze traditionele kustplaats geweldig vinden.
programma(s) gevonden

Studeren in Eastbourne

Wie kiest voor Engels studeren in Eastbourne, doet dat in een schitterende omgeving aan het water. Slechts 1,5 uur met de trein van Londen vandaan biedt deze kustplaats je kiezelstranden, een lange boulevard en een groot aantal watersportmogelijkheden. Kom hier voor een zomerse taalvakantie of ga een heel jaar studeren in Eastbourne om vloeiend Engels te leren spreken en de charme te ontdekken die deze stad het hele jaar door biedt. Elk programma heeft een studentengemeenschap met een mix van nationaliteiten, waardoor je vrienden maakt vanuit de hele wereld. Kom studeren in Eastbourne voor levenslange vriendschappen, onvergetelijke herinneringen en beter Engels.

Examenvoorbereiding en stages in Eastbourne

Ga studeren in Eastbourne voor bijvoorbeeld hoge scores op een internationaal erkend taalexamen of om ervaring op te doen bij een Brits bedrijf. Je kunt een cursus volgen die je klaarstoomt voor het Cambridge-examen, waarvan een goede score een pluspunt is bij toelating tot een universiteit of om de baan te krijgen die je graag wilt. Naast het studeren in Eastbourne kun je ook een stageprogramma doorlopen. Deze combinatie van taallessen, workshops op het gebied van professionele ontwikkeling en werkervaring bij een lokaal bedrijf zorgt ervoor dat jouw taal- en zakelijke vaardigheden snel vooruit gaan. Wil je je Engels gebruiken voor academische of professionele doeleinden, kom dan zeker studeren in Eastbourne.