Onze programma's
Filter

Studeren in Japan

Kom studeren in Japan waar zowel traditie als moderniteit te vinden is. Tokio is een van de grootste steden ter wereld, en je zult midden in het centrum verblijven wanneer je bij EF in Japan komt studeren. Al onze studieprogramma's in Japan bestaan uit een combinatie van intensieve Japanse cursussen met culturele activiteiten, toerisme en ontzettend veel vrije tijd.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Japan

Tokio is een enorme stad vol unieke wijken waarin je snel je weg zult vinden indien je gaat studeren in Japan. Bezoek het keizerlijk paleis in Hibiya, of shop in chique designerwinkels in Ginza. Studeer je Japans om dat voor zakelijke doeleinden te gebruiken? Ga dan naar Nihombashi voor een bezoek aan de Tokyo Stock Exchange. In Akihabara leer je alles over elke denkbare gadget en het nachtleven van de stad beleef je in Shinjuku. Elke buurt in Tokio bruist pop zijn eigen manier, wat het gemakkelijk maakt om lokale hoogtepunten te vinden die aansluiten bij jouw persoonlijke interesses tijdens het studeren in Japan.

Een authentieke woonervaring

Wie gaat studeren in Japan kan kiezen tussen wonen in een lokaal gastverblijf en wonen in een studentenresidentie. In een gastverblijf krijg je authentieke, huisgemaakte maaltijden voorgeschoteld, en meer dan genoeg mogelijkheden om je Japans te oefenen met de inwoners van jouw gastverblijf. Jouw gastheer en/of -vrouw kan je ook tips geven over de buurt en leuke activiteiten, en je een kijkje op Japan van binnenuit geven. Een studentenresidentie is een goede keuze voor wie graag wat meer zelfstandigheid wil en met medestudenten vanuit de hele wereld wil wonen. In beide gevallen zul je sowieso in een stimulerende omgeving wonen en studeren in Japan zal al gauw net zo prettig aanvoelen als thuis.

Kies een programma op een populaire bestemming