Programmagids
filter

Studeren in Malta

Een van de meest leuke manieren om Engels te leren spreken is door te gaan studeren in Malta. Een korte intensieve taalreis zal jouw Engels perfectioneren en je motivatie geven. Met een langer verblijf zul jij je Engels naar een geheel nieuw niveau tillen en je waardevolle Engelse certificaten opleveren. Al onze Studeren in Malta programma's kunnen op jouw doelstellingen en schema worden afgestemd.
programma(s) gevonden

Studeren in Malta

Wie zich opgeeft om te studeren in Malta geeft daarmee niet alleen z'n Engels een boost, maar meldt zich ook aan om een schitterende Mediterrane plek te ontdekken. Het land bezorgt je een vakantiegevoel en leren wordt leuk in de interactieve lessen waarin de nadruk wordt gelegd op communicatievaardigheden. We maken jouw cursus op maat, zodat jij al je taaldoelen kunt bereiken tijdens het studeren in Malta. We bieden cursussen aan van elk mogelijke lengte (van twee weken tot een heel uitwisselingjaar) en geven les aan elk type student, of je nu nog geen woord Engels spreekt of juist een cursus voor gevorderden nodig hebt.

Een op maat gemaakt studieprogramma

Ga studeren in Malta en jaag je droom achterna! Ambieer je een hoogstaande carrière in de internationale zakenwereld? Wil je diep in je hart graag aan een Engelstalige universiteit studeren? Of wil je genoeg Engels leren om vrienden te kunnen maken tijdens een gap-year na de middelbare school of tijdens je pensioen? Wat jouw doel van studeren in Malta ook is, wij hebben altijd een cursus die bij je past. Onze flexibele, persoonlijke programma's maken het gemakkelijk om je taaldoelen te bereiken en soms zelfs nog meer te leren dan gepland. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiekamp van twee weken, word klaargestoomd voor een Engelstalige universiteit of een loopbaan in een bepaald vakgebied, en alles daartussen: alles is mogelijk!