Onze programma's
Filter

Studeren in Madrid

Echt vloeiend in Spaans word je als je gaat studeren in Madrid, de bruisende hoofdstad van Spanje. Je zult snel het moderne Spaanse leven leren kennen door te wonen in een gastgezin of een studentenresidentie, afhankelijk van je eigen voorkeuren en doelen. Op welke manier je ook zult studeren in Madrid: je bevindt je in een geweldige levendige stad.

Kies een programma volgens leeftijd

Studeren in Madrid

Ga studeren in Madrid om Spaans te studeren in de hoofdstad van Spanje. Of je nu voor Madrid kiest vanwege de cultuur, geschiedenis, universiteiten of het zakelijke klimaat: deze fascinerende stad verdient het om ontdekt te worden. Tijdens je dagelijkse lessen werk je samen met je docent om je persoonlijke doelen te bereiken en extra aandacht te besteden aan dingen die je misschien nog lastig vindt. Onze klassen zijn altijd klein en studenten van hetzelfde niveau zitten bij elkaar. Na de les kun je meedoen aan door school georganiseerde activiteiten zoals sporten en excursies of ga je, indien je dat liever wilt, zelfstandig op pad met je nieuwe vrienden om Madrid te ontdekken. Wil je zowel je Spaans verbeteren als thuiskomen met onvergetelijke herinneringen, dan is studeren in Madrid echt ideaal.

Wonen in Madrid

Tijdens het studeren in Madrid zijn de studentenresidentie en het gastverblijf allebei geweldige accommodatiemogelijkheden. De studentenresidentie is centraal gelegen, waardoor je in een mum van tijd zowel op school bent als bij goede cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. Door hier te wonen heb je ook meer tijd voor je medestudenten en sluit je gemakkelijk langdurige vriendschappen. Woon je in en gastverblijf, dan oefen je meer Spaans met de native speakers die er wonen. Je leeft er als een Spanjaard en leert meert meer over de Spaanse cultuur. De studentenresidentie en het gastverblijf hebben allebei zo hun voordelen, maar je zult hoe dan ook een geweldige tijd hebben tijdens het studeren in Madrid.