Onze programma's
Filter

Taalcursus Spaans

Is het jouw droom om vloeiend Spaans te spreken? De effectieve manier om dit te bereiken is door een talencursus Spaans te volgen. Dit kan via een zomercursus Spaans van twee weken tot een intensieve cursus Spaans van een heel jaar. Onze talencursussen Spaans worden op top locaties gegeven en bestaan uit Spaanse taallessen met onderwerpen als: grammatica, uitspraak, maar ook muziek, cultuur en zakelijke onderwerpen.

Kies een programma volgens leeftijd

Talencursus Spaans

Er zijn zo ontzettend veel redenen voor een talencursus Spaans in het buitenland. Of je nu student bent of al werkt: Spaanse taalkennis is een ontzettend waardevolle toevoeging aan je CV. Een talencursus Spaans in Spanje of Costa Rica vergroot die kennis en zorgt ervoor dat je de taal met vertrouwen en gemak gaat spreken. Jouw Spaans zal vanzelf verbeteren als je de taal elke dag zowel in als buiten het klaslokaal oefent. Ook activiteiten en excursies maken deel uit van onze talencursus Spaans, zodat je je Spaans kunt oefenen in alledaagse situaties. Daarmee zul je sneller vloeiend worden in de taal. Nog aan het twijfelen over een andere taal? Kies uit 7 talen, meer dan 40 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitscholen en meer dan 50 jaar ervaring wereldwijd. Volg een intensieve cursus Spaans met EF!

Spaans leren door een cursus Spaans

Barcelona, Malaga, Madrid: de feestelijke, muzikale namen van Spaanse steden zullen je motiveren om deze mooie taal te leren. Tijdens jouw talencursus Spaans kun je deze plekken bezoeken en de rijke en diverse cultuur van Spanje ontdekken. Bekijk bijvoorbeeld de sierlijke bogen en vele details van de beroemde - en nog altijd in aanbouw zijnde - Sagrada Familia-kathedraal in Barcelona. Ren weg van de stierengevechten in Pamplona. Als je liever naar het bos dan naar de stad gaat, kun je kiezen voor een talencursus Spaans in Costa Rica en jezelf een weg banen door het exotische regenwoud. Kijk goed om je heen of je papegaaien ziet tijdens jouw wandeling door de groene bossen. Beklim een vulkaan. In Costa Rica is een talencursus Spaans ook een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.

Kies een programma op een populaire bestemming