Onze programma's
Filter

Taalreizen in Nieuw-Zeeland

Onze taalreizen in Nieuw-Zeeland bestaan uit een combinatie van outdoor avontuur en Engels leren. Nieuw-zeeland heeft een van 's werelds meest spectaculaire landschappen. Onze taalreizen in Nieuw-Zeeland halen het maximale uit het land door ontzettend veel naschoolse activiteiten en excursies te organiseren.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreizen in Nieuw-Zeeland

Verbeter je Engels in een spectaculaire omgeving door je aan te melden voor een van onze taalreizen in Nieuw-Zeeland. Het land staat vol met natuurschoon, zoals besneeuwde vulkanen, torenhoge bergen, heldere meren en rivieren en pittoreske stranden. In onze taalreizen in Nieuw-Zeeland worden Engelse lessen afgewisseld met georganiseerde activiteiten, excursies en vrije tijd, zodat je de schitterende landschappen van dit land met eigen ogen kunt gaan zien. Door buiten het klaslokaal te ontspannen, bijvoorbeeld te surfen, hiken en skiën, kun je je daarbinnen beter concentreren. Als je dol bent op de natuur en je Engels graag wilt verbeteren, dan zijn onze taalreizen in Nieuw-Zeeland perfect voor je.

Leer Engels in Nieuw-Zeeland

Door het overvloedige aanbod van buitenactiviteiten kun je je afvragen of je wel genoeg Engels leert tijdens onze taalreizen in Nieuw-Zeeland. Het antwoord is echter ja, absoluut! Op onze taalreizen in Nieuw-Zeeland dompel je gegarandeerd onder in de Engelse taal. De cursus focust op de communicatievaardigheden die je nodig hebt om snel met vertrouwen Engels te spreken. En ook buiten het klaslokaal gebruik je de taal veel. Gewoon door in Nieuw-Zeeland te zijn, spreek je veel locals in je vrije tijd en leer je speciale woordenschat. Tijdens onze taalreizen in Nieuw-Zeeland kun zelfs bevriend raken met Nieuw-Zeelanders die jou het natuurschoon van hun land kunnen laten zien.

Kies een programma op een populaire bestemming