Onze programma's
Filter

Taalreizen in Madrid

Ga mee met onze taalreizen in Madrid en verbeter je Spaans terwijl je de hoofdstad van Spanje ontdekt. Onze taalreizen in Madrid zijn de ideale combinatie van Spaanse lessen, oefeningen, activiteiten en vrije tijd, zodat je het maximale uit je verblijf in de stad kunt halen.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreizen in Madrid

Versterk je Spaanse taalvaardigheden in een van de opwindendste steden in Spanje door je aan te melden voor onze taalreizen in Madrid. De hoofdstad van Spanje behoudt zijn eeuwenoude, sfeervolle tradities, maar heeft ook de alle spanning die bij een grote, moderne stad hoort. Op onze taalreizen in Madrid leer je snel en efficiënt Spaans aan de hand van een curriculum dat we al sinds 1965 doorontwikkelen en verbeteren. Met de nadruk op communicatievaardigheden leer je met meer vertrouwen Spaans spreken, en die zelfverzekerdheid zorgt ervoor dat je op pad gaat en Spanje ontdekt met lokale vrienden of internationale medestudenten, waar je al het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

Bezienswaardigheden voor studenten in Madrid

Op onze taalreizen in Madrid is altijd genoeg te doen voor studenten. In je vrije tijd kun je Real Madrid aanmoedigen in het voetbalstadion, de flamenco dansen en het Museo del Prado bezoeken. Tijdens onze taalreizen in Madrid ben je in een mum van tijd op de levendige sociale kruispunten van de stad, zoals het centraal gelegen Plaza Mayor of de grote groene oase Parque del Buen Retiro. Tijdens excursies naar zowel de Atlantische als Mediterraanse kust zie je hoe divers de Spaanse cultuur is, en in het gemakkelijk bereikbare Marokko ontdek je weer een totaal andere omgeving. In Madrid studeren elk jaar tienduizenden Spaanse studenten, dus er is nooit een gebrek aan studentenfiesta's.