Onze programma's
Filter

Taalreizen in Kaapstad

Om effectieve Engelse taaltraining te combineren met een onvergetelijke Afrikaans avontuur, meld je aan voor EF's taalreizen in Kaapstad. Afhankelijk van jouw interesses kun je tijdens EF's taalreizen in Kaapstad je vrije tijd gebruiken om naar het strand te gaan, op safari te gaan of om Zuid-Afrika's moderne economy in deze dynamische stad te verkennen.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalreizen in Kaapstad

Wie zich aanmeldt voor onze taalreizen in Kaapstad, schrijft zich in voor een uitzonderlijke ervaring. Kleine klassen, individuele aandacht van de docent en innovatieve lesmethodes verzekeren je ervan dat je Engels elke dag vooruit gaat. Maar onze taalreizen in Kaapstad zijn zoveel meer dan dat. De stad heeft een prettig klimaat, witte zandstranden en een bevolking die veel van plezier houdt. Ook kun je de stad uit en de beroemde Afrikaanse twee- en viervoeters spotten op een safari. Onze taalreizen in Kaapstad bieden je het beste van twee werelden: een efficiënte taalstudie en een onvergetelijk avontuur.

Waarom studeren in Kaapstad?

Kaapstad is een idyllische bestemming voor een taalreis. De schitterende natuur bakent de stadsgrenzen af, met de groteske Tafelberg aan de ene kant en de pittoreske kustlijn aan de andere kant. De taalreizen in Kaapstad brengen je naar het centrum van de stad, vol winkels, cafés en witte zandstranden. Kaapstads relaxte en vriendelijke locals zijn geweldige mensen met wie je je Engels mee te oefenen, en je wellicht maak je er nieuwe vrienden die je de stad kunnen laten zien. Na onze taalreizen in Kaapstad kom je thuis met verbeterde taalvaardigheden en herinneringen die je nooit meer vergeet.