Onze programma's
Filter

Taalschool in Beijing

Het politieke, educatieve en culturele hart van China is de ideale setting voor onze taalschool in Beijing. Kies een cursus die in je planning past en ga aan de slag met je Chinese taalvaardigheden. Wat je ambities ook zijn: met onze taalschool in Beijing op je CV zul je altijd op positieve wijze opvallen.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalschool in Beijing

Meld je aan voor onze taalschool in Beijing om snel Chinees te leren. Je zit daar in een kleine klas met slechts een klein aantal medestudenten. Als resultaat daarvan krijg je veel persoonlijke aandacht van de leraar en besteed je veel tijd aan het Chinees oefenen met je klasgenoten. Op onze taalschool in Beijing gaan het hele jaar door nieuwe cursussen van start, die enkele weken tot een aantal maanden duren en variëren in zwaarte. Hierdoor kun je een programma uitkiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Beijing is de hoofdstad van de Chinese cultuur, dus je zult naast de lessen veel interessante ervaringen opdoen. Onze taalschool in Beijing helpt je op weg naar verbeterde taalvaardigheden en culturele ontdekkingen.

Geef jouw studie vorm

Er zijn verschillende manieren om jouw cursus op onze taalschool in Beijing samen te stellen. Dankzij de verschillende cursuslengtes en startdata door het hele jaar kun je het programma laten aanpassen aan jouw planning. Naast de algemene taallessen kun je keuzevakken volgen als kalligrafie, Chinees koken of geschiedenis van het keizerrijk. Door na je cursus een internationaal erkend taalexamen af te leggen, krijg je een diploma dat jouw bereikte taalniveau bewijst. Dat is misschien net wat je nodig hebt om je carrière een vliegende start te geven of een nieuwe baan te krijgen. Of je nu Chinese taalkennis nodig hebt voor je werk of de taal alleen maar wilt leren omdat je dat leuk vindt; onze taalschool in Beijing helpt je bij het behalen van jouw doelen.