Onze programma's
Filter

Taalschool in Duitsland

Verbeter je Duits in een mum van tijd door Duitse lessen te volgen op onze school in Duitsland. Het kan zijn dat je met de taal zult worstelen vanwege de complexiteit van het Duits. Maar wees niet bang! Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je al snel met zelfvertrouwen Duits spreekt. Als je eenmaal op onze school in Duitsland zit, zul je vanzelf merken dat je vloeiender wordt.

betrouwbaarheid. Onze eerste Engelse taalschool in Engeland opende in 1965. Vraag de gratis brochure aan waarin je alle informatie vindt en neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het samenstellen van een programma dat het beste bij je past.

Kies een programma volgens leeftijd

School in Duitsland

Duitse lessen volgen op een school in Duitsland is de allerbeste manier om de taal onder de knie te krijgen. In de klas helpen ervaren leraren je om de ingewikkelde grammatica te begrijpen. Op onze school in Duitsland focus je daarnaast veel op communicatievaardigheden, zodat je het Duits met vertrouwen leert spreken. Je krijgt genoeg vrije tijd om de stad in te gaan en je nieuwe taalvaardigheden te oefenen, zodat je gegarandeerd zowel binnen als buiten het klaslokaal leert. Na een periode aan onze school in Duitsland zul je versteld staan van jouw nieuwe taalkennis en gemotiveerd zijn om je Duits te blijven verbeteren.

Hoeveel ga ik vooruit?

Hoeveel vooruitgang je boekt op onze school in Duitsland, hangt af van meerdere facturen. Je kunt kiezen uit verschillende cursuslengten en gaat in twee maanden natuurlijk meer vooruit dan in twee weken. Ook speelt de intensiteit van de cursus een rol in het vooruitgaan op onze school in Duitsland. Hoe meer lessen je per dag volgt, hoe meer stof je kunt behandelen, hoewel vrije tijd natuurlijk ook een essentieel onderdeel is mits je daarin de taal oefent. Tot slot speelt ook motivatie een rol. Maar hoe lang of intensief je ook studeert aan onze school in Duitsland: je gaat zeker weten vooruit. Hoeveel precies, dat is aan jou.

Kies een programma op een populaire bestemming