Onze programma's
Filter

Taalschool in Brighton

Er worden zo ontzettend veel aantrekkelijke cursussen aangeboden op onze taalschool in Brighton, dat het je wordt vergeven als je niet weet welke je moet kiezen . Van een jaar durende academische Engelse cursussen tot en met korte taalkampen, onze Engelse taalschool heeft voor ieder wat wils.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalschool in Brighton

Onze taalschool in Brighton is een rustige, relaxte plek om Engels te leren. Brighton is een bekende kustplaats die populair is bij zowel toeristen als studenten en veel van zijn charmante sfeer van vroeger heeft behouden. Welke cursus je ook volgt op onze taalschool in Brighton, je kunt in je vrije tijd de pier van Brighton en al zijn attracties bezoeken, waaronder het populaire Sealife Centre. Ga ook zeker naar 'The Lanes', een verborgen schat van unieke winkels en boetiekjes. Brighton heeft uitstekende openbaarvervoerverbindingen met de rest an het land, dus in het weekend kun je naar Londen, Cambridge of Oxford.

Leer ik daar echt zoveel Engels?

Met zo ontzettend veel opwindende bezienswaardigheden en activiteiten kun je je afvragen of jouw Engels dan wel genoeg vooruit gaat op onze taalschool in Brighton. Het antwoord is echter absoluut 'JA'! Van complete beginners tot vergevorderde studenten: op onze taalschool in Brighton zijn al onze leraren eraan gewend om allerlei verschillende studenten les te geven. Om goed Engels te leren moet je de taal bovendien veel oefenen in allerlei alledaagse situaties. Er is geen betere plek denkbaar dan onze taalschool in Brighton om elke dag jouw nieuwe vaardigheden te oefenen en de taal met vertrouwen te leren spreken.