Onze programma's
Filter

Taalschool in Manchester

Onze taalschool in Manchester is de ideale plek voor allerlei studenten om hun Engels te verbeteren. De medewerkers en docenten op de EF taalschool in Manchester brengen je op de hoogte van de vele activiteiten die je kunt ondernemen om met echte Engelsen je gespreksvaardigheden te oefenen.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalschool in Manchester

Onze taalschool in Manchester is een geweldige plek om uitstekend Engels taalonderwijs te volgen terwijl je tijd doorbrengt in een van de levendigste steden van Engeland. Je taalvaardigheden worden op de proef gesteld zodra je uit het vliegtuig stapt en dat is precies waarom het zo leerzaam is om op onze taalschool in Manchester te studeren: je leert niet alleen in het klaslokaal, maar de hele dag door! Kies jouw ideale cursus uit ons grote aanbod, of je nu een scholier, volwassene zonder Engelse taalervaring of gevorderde student bent die toegelaten zou willen worden aan een Britse universiteit. Studeren aan de taalschool in Manchester is een geweldige ervaring voor elke student!

Een rooster vol plezier!

Wanneer je aan onze Engelse taalschool in Manchester studeert, wacht het hele jaar door een spannend schema vol naschoolse activiteiten en excursies op je. Leer de Engelse taal en grammatica in de klas, en breng je nieuwe kennis in de praktijk wanneer je samen met je internationale klasgenoten de stad ontdekt. Doe samen met medestudenten van de taalschool in Manchester mee aan sporttoernooien, bezoek Old Trafford, de thuisbasis van Manchester United, of ga verder weg op door school georganiseerde weekendexcursies naar Edinburgh of Londen. Thrillseekers zullen een dag in de achtbanen van pretpark Alton Towers geweldig vinden. Er is zo ontzettend veel te doen in Manchester, dat je nooit meer naar huis wilt!