Onze programma's
Filter

Taalschool in Frankrijk

EF Talenschool Frankrijk. Leer snel en goed Frans spreken op een van onze 2 talenscholen in Frankrijk. Onze talenscholen in Parijs en Nice zijn gevestigd in het midden van het centrum, omringd door winkeltjes, restaurants en het openbaar vervoer. Neem vandaag nog een kijkje voor de mogelijkheden met EF's Talenschool Frankrijk.

Kies een programma volgens leeftijd

Talenschool Frankrijk

Velen dromen ervan om in Frankrijk te studeren, maar er is geen enkele reden om het slechts bij dromen te laten. Of je nu van de energieke stedelijke sfeer van Parijs houdt of liever op het relaxte strand van Nice ligt: in beide gevallen leer je op onze talenschool Frankrijk op een natuurlijke wijze Frans. Een aangezien het de officiële taal van 29 landen is, is het de moeite waard om vloeiend te leren spreken. Pak daarom je baret, je zijden sjaal en leer de taal van de liefde. Zowel in Parijs als in Nice biedt onze talenschool Frankrijk een uitgebreid aanbod flexibele cursussen aan die je kunt aanpassen aan jouw doelen en agenda, dus er is geen uitstel meer mogelijk!

Chique strand of hippe stad

De keuze om naar een talenschool in Frankrijk te gaan is niet zo moeilijk - maar het wordt lastiger zodra je tussen onze twee adembenemende bestemmingen moet kiezen. Parijs is niet voor niets de meest bezochte stad ter wereld. De wereldberoemde bezienswaardigheden, schitterende cultuur en uiteraard het heerlijke eten maken Parijs tot een droomstad voor het leren van Frans. Aan de andere kant heeft Nice een chique strand aan de Mediterrane kust, zodat je kunt studeren in de zonovergoten Franse Rivièra. Tegen de tijd dat je naar huis gaat, weet je niet meer wat binnenshuis leren ook alweer inhield.

Kies een programma op een populaire bestemming