Onze programma's
Filter

Taalschool Spaans

Je weet dat je veel sneller Spaans leert als je naar een Spaanse school in het buitenland gaat. Onze scholen in Spanje en Costa Rica geven jou genoeg opties om uit te kiezen, van korte tot lange cursussen voor alle leeftijden. Neem een kijkje op onze Spaanse school en bekijk welke cursus het beste is voor jou.

Kies een programma volgens leeftijd

Spaanse school

Als je Spaans wilt leren in het buitenland, dan ben je hier aan het juiste adres! Welke cursus op welke Spaanse school van EF in Spanje of Costa Rica je ook kiest: alle programma's hebben dezelfde hoge onderwijskwaliteit, een flexibel curriculum dat aansluit bij jouw behoeften en bovendien meer dan genoeg tijd en mogelijkheden om jouw bestemming te ontdekken. Volg een korte taalcursus aan een Spaanse school van EF of meld je aan voor een langer programma om de taal vloeiend te leren spreken. Spaanse taalkennis kan een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je openen. De taal kan je een vliegende start geven op het gebied van toelating tot een universiteit, het vinden van een baan en het maken van nieuwe vrienden. Reizen wordt er bovendien een stuk gemakkelijker door.

Zo flexibel mogelijk thematisch leren

Het is eigenlijk heel eenvoudig: wil je Spaans leren, kom dan naar een Spaanse school. Waarom je de taal ook wilt leren en wat je er ook mee gaat doen als je Spanje verlaat, je zult nooit spijt krijgen van jouw besluit om in het buitenland te studeren. Onze hoge onderwijsstandaard is uniek en we laten je graag het maximale uit jouw tijd halen door naschoolse activiteiten en excursies te organiseren zodat je de stad en regio kunt ontdekken waarin je studeert. Aangezien de cursussen op elke Spaanse school van EF zo flexibel zijn, kun je op je eigen tempo leren, terwijl je de steun krijgt om het beste uit jezelf te halen en jezelf te overtreffen.

Kies een programma op een populaire bestemming