Onze programma's
Filter

Taalschool in Spanje

EF Taalscholen Spanje. Spaans leren zal veel makkelijker gaan als je op een van de taalscholen in Spanje studeert. We hebben taalscholen in Spanje in het centrum van Barcelona, Madrid en Malaga. Al onze taalscholen in Spanje zijn modern en hebben veel licht, met ervaren Spaanse docenten en comfortabele klaslokalen. Investeer vandaag nog in je Spaans door je aan te melden voor EF's Taalscholen Spanje.

Kies een programma volgens leeftijd

Taalscholen Spanje

Onze taalscholen Spanje zijn de perfecte plek om jouw Spaans te verbeteren. Op al onze scholen passen leraren onze eigen unieke lesmethode toe, zodat je de taal leert aan de hand van een mix van verschillende communicatieoefeningen, gedrukte lesmaterialen en online tools. Je kunt uit meerdere Spaanse scholen op verschillende plekken in Spanje kiezen. Woon je het liefst in de grote stad, dan kun je in Barcelona of Madrid studeren. Wil je proeven van het leven aan de kust, dan kun je een Spaanse cursus volgen in Malaga. Maar voor welke van onze taalscholen in Spanje ook kiest: dankzij onze innovatieve lesmethoden zul je snel vooruitgaan.

Waarom zou je in Spanje studeren?

Een studie aan een van onze taalscholen Spanje combineert de meest effectieve elementen van het leren van een taal. De klassikale communicatieoefeningen en -activiteiten focussen op het gebruik van Spaans in het dagelijks leven, zodat je weet hoe je de taal in veel situaties kunt spreken. Op onze taalscholen Spanje word je ook gemotiveerd om buiten het klaslokaal Spaans te spreken. Activiteiten waar je in jouw eigen taal niet eens over nadenkt, zoals winkelen en eten bestellen in een restaurant, worden in Spanje ineens mogelijkheden om spelenderwijs verder te leren. Alle programma's van onze taalscholen Spanje zijn een complete onderdompeling in de taal, die je extra snel leert omdat je je in de cultuur bevindt waarin die gesproken wordt.