Onze programma's
Filter

Taalschool in Madrid

Wil je je Spaans verbeteren, dan is onze taalschool in Madrid daarvoor de juiste plek. Kies voor een korte intensieve cursus of verspreid je taalstudie over een langere periode terwijl je de hoofdstad van Spanje leert kennen, die bekend staat om zijn culturele en artistieke erfgoed. Ervaar ook het bruisende nachtleven van de stad na een lesdag op onze taalschool in Madrid!

Kies een programma volgens leeftijd

Taalschool in Madrid

Op onze Spaanse taalschool in Madrid hou je na de lessen nog genoeg tijd over om de levendige hoofdstad van Spanje te ontdekken. Geniet van de tijdloze Europese kunst in het Prado Museum of aanschouw een modernere collectie in het Reina Sofia Museum. Naarmate je Spaans vooruit gaat kun je meedoen aan wijkfestivals, die elk hun eigen buurtbeschermheilige vereren. Leer je eigen wijk kennen door verschillende cafés uit te proberen en de lokale winkeliers te ontmoeten. Elke vorm van interactie is een kans om je Spaans te verbeteren. Combineer deze fascinerende culturele ontdekkingsreis met een bruisend nachtleven en het geweldige shoppen, en je zult onze taalschool in Madrid nooit meer willen verlaten.

Maximale vooruitgang van volledige onderdompeling

Door jezelf in jouw periode op onze taalschool in Madrid volledig onder te dompelen in het Spaans, zal je leerpotentie in die tijd exponentieel toenemen. Leef het dagelijks leven van een echte Spanjaard door in een gastverblijf te logeren. Je geniet van de authentieke Spaanse taalkeuken en bekijk de stad van binnenuit. Je krijgt de kans om je Spaans te oefenen met de lokale inwoners van jouw gastgezien. Lijkt een wat zelfstandigere levensstijl je aantrekkelijker, dan kun je in een van onze studentenresidenties logeren. Je woont dan samen met medestudenten en en hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld etenstijd. Waar je ook besluit te verblijven, onze taalschool in Madrid bevindt zich in een motiverende leeromgeving.