Onze programma's
Filter

Uitwisseling Duits

Een EF uitwisseling Duits is een perfecte manier om de taal vloeiend te leren spreken terwijl je een tijdje in het buitenland verblijft. Duits is een van de meest gesproken talen in Europa. We bieden een uitwisseling Duits aan voor korte en langere perioden en voor studenten van verschillende leeftijden.

Kies een programma volgens leeftijd

Uitwisseling Duits

Een uitwisseling Duits biedt je enorm veel voordelen in Europa. Het Duits heeft meer native speakers dan welke taal dan ook in de Europese Unie. Daarnaast spreken ongeveer 80 miljoen mensen het als tweede taal, met name in de landen rondom Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De kleine klassen, ervaren leraren en persoonlijke aandacht maken een uitwisseling Duits heel erg flexibel en persoonlijk. En aangezien je wordt ondergedompeld in de cultuur, leer je de taal vanzelf al beter spreken. Na afloop van jouw uitwisseling Duits weet je precies hoe het leven in Duitsland in elkaar steekt en ben je gemotiveerd om je Duits te blijven toepassen.

Duits wordt meer gesproken dan mensen denken

Dankzij een uitwisseling Duits krijg je een taal onder de knie die in vele landen en contexten wordt gebruikt. Duits is een eerste taal in veel Europese landen en een belangrijke tweede taal op veel andere plekken. Het Duits wordt veel gebruikt in de productie- en bouwkundige wereld dankzij de invloed van enkele grote Duitse bedrijven in deze sectoren. Een uitwisseling Duits kan de weg zijn naar een opleiding op een Duitse universiteit of een carrière bij een internationaal bedrijf. Je sluit jouw uitwisseling Duits altijd af met een goed gevoel, of je zinnen nu wel of op een leven in Duitsland hebt gezet.

Kies een programma op een populaire bestemming