Onze programma's
Filter

Universiteit

EF College Buitenland. Door naar een college in het buitenland te gaan, zul je waardevolle vaardigheden ontwikkelen die jouw arbeidskansen na het afstuderen vergroten. Sommige van onze College Buitenland programma's garanderen toelating tot onze partneruniversiteiten.

Kies een programma volgens leeftijd

College in het buitenland

Je aanmelden voor het college in het buitenland is een grote stap, dus we willen zeker weten dat jij klaar bent voor die uitdaging. Een universitaire voorbereidingscursus van EF voor een college in het buitenland is een geweldige manier om je academische woordenschat te vergroten, te wennen aan het leren in een vreemde taal en voor langere tijd in een ander land te wonen. Van semester- en jaarprogramma's tot kortere voorbereidingscursussen en zomerscholen, je kunt altijd een programma kiezen dat aansluit bij jouw doel om aan een college in het buitenland te kunnen studeren. Terwijl je in het buitenland woont en studeert oefen je je nieuwe taalvaardigheden, zodat je goed voorbereid en met vertrouwen jouw toekomstige studie en loopbaan tegemoet gaat.

De voordelen van een college in het buitenland

Een tijdje studeren aan een college in het buitenland zorgt ervoor dat je om positieve redenen opvalt bij mogelijke werkgevers! Je taalkennis krijgt een boost, ongeacht de lengte van jouw cursus, en zodra je gewend raakt aan communiceren en kletsen over jouw studierichting in een vreemde taal zul je met meer vertrouwen gaan spreken. Studeren aan een college in het buitenland is ook een fantastische manier om nieuwe vrienden te maken en een netwerk op te bouwen dat je kan helpen bij jouw toekomstige loopbaan wanneer je eenmaal de arbeidsmarkt op bent gegaan. Wie ervoor kiest slechts een deel van zijn studie in het buitenland te volgen, helpt zichzelf om makkelijker te slagen voor examens en om professionele kwalificaties in de wacht te slepen, zodat je vol motivatie thuiskomt en met spanning afwacht op wat de toekomst jouw brengt.