Onze programma's
Filter

Universiteit in Los Angeles

Als je wilt studeren aan een universiteit in Los Angeles, hebben wij het ideale programma voor jou. Van een opleiding in het Engels gericht op internationale communicatie tot en met kortere academische cursussen Engels voor universitaire studenten, we hebben een divers aanbod van universitaire programma's in Los Angeles om uit te kiezen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en wie weet ga jij binnenkort studeren aan universiteit in Los Angeles.

Kies een programma volgens leeftijd

Universiteit in Los Angeles

Je kunt veel verschillende studie- en zakelijke doelen bereiken door te studeren aan een universiteit in Los Angeles. We bieden semester- en jaarprogramma's in het buitenland aan die er volledig voor zorgen dat jij het Engels leert wat je nodig hebt voor toelating tot een universiteit. Na een voorbereidingsprogramma kun je zowel aan een universiteit in Los Angeles als in andere Amerikaanse steden studeren. Bovendien kun je de cursus op maat maken om aan te sluiten bij jouw studiedoelen en -wensen. Of je nu de basis voor je loopbaan wilt leggen of op iets oudere leeftijd toegelaten wilt worden tot een masterprogramma: je bereikt het met een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Los Angeles.

Voor elke student een programma

Voor welke cursus je ook kiest, je zult ontzettend veel leren tijdens jouw voorbereidingsprogramma voor een universiteit in Los Angeles. Onze carrièreprogramma's helpen je aan certificaten die geweldig staan op jouw CV, zodat je daarmee je droombaan kunt vinden. Onze algemene en intensieve cursussen Engels focussen op de communicatievaardigheden die je nodig hebt om te slagen in jouw loopbaan thuis of in het buitenland. Tijdens onze universitaire voorbereidingsprogramma's wordt je helemaal klaargestoomd voor toelating tot een universiteit in Los Angeles of elders in de Verenigde Staten, inclusief hulp bij de inschrijfprocedure, het behalen van de benodigde examens en het kiezen van jouw ideale universiteit.