Onze programma's
Filter

Universiteit in Miami

Naar de universiteit in Miami is een geweldige weg naar een diploma. Onze programma's voor universitaire studenten in Miami variëren van korte vakantiecursussen om je Engels op te frissen tot een jaar lange academische voorbereiding die toegang biedt tot een universiteit in Miami of ergens anders in Amerika.

Kies een programma volgens leeftijd

Universiteit in Miami

Droom je ervan om in Amerika te studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld een universiteit in Miami een geweldige eerste stap. Kies een voorbereidingscursus om je Engels te verbeteren, aan de toelatingseisen te kunnen voldoen en nieuwe studie-, onderzoeks- en examenvaardigheden te leren. Wanneer je nu al aan een opleiding volgt, kun je ook het studentenleven zoals aan de universiteit in Miami ervaren door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma. In het buitenland studeren is de allerbeste manier om op hoog niveau Engels te leren spreken, aangezien je de hele dag door letterlijk ondergedompeld bent in de taal. Een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld een universiteit in Miami staat geweldig op je CV en stoomt je klaar voor een succesvolle toekomst.

Een allround levenservaring

Of je nu een voorbereidingscursus van twee weken of een jaar durende uitwisseling gaat doen ter voorbereiding op de universiteit in Miami, je kunt altijd iets speciaals maken van je reis. Veel tijd buiten doorbrengen is belangrijk onderdeel van de cultuur van Miami en we organiseren veel activiteiten om na de lessen bezig te blijven, van snorkelen tot windsurfen. De meeste details van jouw voorbereiding op de universiteit in Miami kun je helemaal zelf bepalen, van de zwaarte van de cursus tot waar je woont en wat je in je vrije tijd doet. Studeren in Miami is echt de ervaring van je leven: je maakt nieuwe vrienden, doet nieuwe dingen en leert een nieuwe stad kennen - en dat allemaal terwijl je je Engels verbetert!