Programmagids
filter

Zomerschool

Ga mee naar EF's Summerschool Engels om je talenkennis te verbeteren. Onze zomercursussen in het buitenland bestaan uit een combinatie van taallessen met activiteiten en vrije tijd, dus genoeg mogelijkheden om van je vakantie te genieten. Van taalkampen voor kinderen in Engeland tot en met professionele taaltrainingen voor volwassenen in Amerika, met onze diverse Summerschool Engels programma's hebben we voor ieder wat wils. Vraag de gratis brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden met EF.
programma(s) gevonden

Summerschool Engels

Een zomerschool Engels is niet alleen voor studenten die hun Engels moeten bijspijkeren, maar ook zeker voor hen die vooruit willen gaan. Een zomerschool Engels bezorgt je spannende avonturen, reizen naar nieuwe plekken, het ontmoeten van nieuwe mensen en het sluiten van internationale vriendschappen. Op welke bestemming je ook naar zomerschool Engels gaat, de stad brengt het Engels tot leven. Onze ervaren leraren, kleine klassen en individuele aandacht maken de school extra lonend. Lokale cultuur, winkels, entertainment, sporten en concerten maken jouw zomerschool Engels meer 'vakantie' dan je je ooit kunt voorstellen: namelijk een vakantie om nooit meer te vergeten.

Onderdompeling in taal en cultuur

Wie naar een zomerschool Engels gaat om die vreemde taal te leren, houdt zijn taalvaardigheden up to date en brengt die op een concrete manier tot leven. Je moet het zo zien: als je een hele zomer lang niet zou leren, zou je te veel taalkennis vergeten. Met een zomerschool Engels in het buitenland transformeert jouw zomervakantie tot een krachtige onderdompeling in de taal. Je hoort Engels naast je in een restaurant en komt het tegen in de metro, bus of tram. Je hoort het in de supermarkt. Alles wat je doet, ziet en onthoudt geeft je meer reden om de taal te spreken - niet alleen op jouw zomerschool Engels, maar het hele jaar door. Een zomerschool Engels fungeert dus ook als een uitstekende motivator.