• Nieuwe cursussen 
Zakelijk Engels -

  Nieuwe cursussen Zakelijk Engels

 • Leer het Engels dat je nodig 
hebt om te vliegen – online! -

  Leer het Engels dat je nodig hebt om te vliegen – online!

 • EF Mobile English
 iPhone app -

  EF Mobile English iPhone app

 • Eenvoudige LMS
 integratie -

  Eenvoudige LMS integratie

 • Nieuwe branche gerelateerde
 cursussen Engels -

  Nieuwe branche gerelateerde cursussen Engels

Wil je beter kunnen communiceren met internationale collega’s en klanten? EF’s nieuwe cursussen zakelijk Engels helpen je om op een natuurlijke manier te communiceren in alledaagse, zakelijke situaties.

Effectieve communicatievaardigheden zijn essentieel om succesvol te kunnen zijn in je functie. Onze nieuwe cursussen zakelijk Engels zullen je Engelse vaardigheden snel verbeteren.

EF heeft recent meer dan 55 mln USD geïnvesteerd in R&D om het meest geavanceerde systeem ter wereld te kunnen creëren. We hebben je onlangs een upgrade gegeven naar onze nieuwe Online School.

Onze nieuwe modules zakelijk Engels zijn de meest recente toevoeging aan de continu veranderende inhoud van de school, naast de 24/7 support van Engelssprekende docenten, ‘advanced speech recognition’, en nog veel meer.

Nieuwe eigentijdse video’s en aansprekende interactieve lessen zorgen ervoor dat EF’s Online School nog effectiever is in het verbeteren van de Engelse vaardigheden die je nodig hebt voor je werk.

Onze cursussen zakelijk Engels worden aangeboden op 3 niveaus en zijn geschikt voor studenten van een gemiddeld of hoger dan gemiddeld niveau. Ze omvatten onderwerpen die allemaal relevant zijn voor zakelijke communicatie.

Voorbeelden van EF’s nieuwe cursussen zakelijk Engels:
> Business writing
> Leadership and management
> Business meetings
> Business negotiations
> Professional presentations
> …en nog veel meer!

Het draait allemaal om business – EF’s nieuwe cursussen zakelijk Engels staan vol met concrete adviezen die je helpen in je dagelijkse werkzaamheden.

Concact ons

Ben je werkzaam in de luchtvaartindustrie en moet je ICAO niveau 4 behalen? EF’s nieuwe cursussen ’Aviation English’ zijn de beste en leukste manier om de Engelse vaardigheden te verbeteren die nodig zijn voor radiocommunicatie.

Effectieve communicatie is van groot belang als je succesvol wilt zijn in je werk en nog belangrijker wanneer je piloot of air traffic controller bent, verantwoordelijk voor de veiligheid van honderden mensen. Met onze nieuwe cursussen ‘Aviation English’ verbeter je snel je communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor jouw functie.

Onze ‘Aviation English’ modules en de daaraan gekoppelde serie privélessen zijn de meest recente toevoeging aan de continu veranderende inhoud van de school, naast de 24/7 support van Engelssprekende docenten, ‘advanced speech recognition’, en nog veel meer.

Nieuwe eigentijdse video’s en aansprekende interactieve lessen ontworpen met behulp van specialisten uit de branche zorgen ervoor dat EF’s Online School nog effectiever is in het verbeteren van de Engelse vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen vliegen.

Met behulp van de nieuwste technieken zijn de ‘Aviation English’ modules zo opgezet dat ze de studenten motiveren om ICAO niveau 4 te behalen. Naast het uitbreiden van de woordenschat van de studenten en het vergroten van het zelfvertrouwen helpen de privélessen om de specifieke, vereiste communicatievaardigheden direct in de praktijk te oefenen.

Inhoud cursus:
> ICAO-specifiek Notebook
> Toegang tot 3 ‘Aviation English’ modules (SPINs)
> 24 Aviation privélessen geleid door native-speaking docenten

Haast? Voor medewerkers met een zeer urgente behoefte om aan de ICAO normen te voldoen biedt EF intensieve cursussen ’Aviation English’ aan op onze Executive Institutes in de UK en US. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Concact ons

Leer overal, altijd. EF’s nieuwe Mobile English app voor iPhone is nu gratis beschikbaar in Apple’s App Store. Download het vandaag nog – gratis!

Bij EF begrijpen we dat het belangrijk is om altijd en overal Engels te kunnen leren. Steeds met je cursus bezig blijven is essentieel wanneer je succesvol wilt zijn. Met de nieuwe korte lessen van de iPhone app heb je dit altijd bij de hand.

Naast essentiële onderdelen zoals een woordenboek en vertaler heeft de student met de EF iPhone app ook toegang tot flashcards, uitspraakoefeningen, luisteroefeningen en ander studiemateriaal.

En nog veel belangrijker, de app onthoudt de vooruitgang van de student en past de korte sessies aan aan de behoefte aan optimale leereffectiviteit en snelheid.

De iPhone app is ook beschikbaar voor de iPad en iPod Touch.

EF’s nieuwe iPhone app geeft je toegang tot:
> Woordenboeken
> Vertaler
> 5,000 flashcards
> Engelse uitspraakoefeningen
> Luisteroefeningen
> ...en nog veel meer!

Combineer EF’s krachtige leermiddelen met het eenvoudige gebruik van de iPhone – de EF iPhone app geeft je de mogelijkheid om Engels te leren, overal, altijd.

Concact ons

Neem contact met ons op voor meer informatie over integratie met een Learning Management System (LMS), een geweldige manier om EF’s Online School binnen jouw organisatie te implementeren.

Hebben jullie een Learning Management System voor de administratie en de rapportage van de trainingen? Wij hebben ervoor gezorgd dat we nu nog makkelijker kunnen integreren met de grote LMS platforms, zodat je ook de resultaten van de investering in de Engelse taaltrainingen direct kunt zien.

Het doel van een LMS is om studenten te managen, vooruitgang in de gaten te houden en om de daadwerkelijke impact en effectiviteit van de training te meten. Het LMS helpt bij administratieve taken zoals rapportages naar trainers, HR en andere andere ERP systemen, maar is niet bedoeld om cursusinhoud te creëren.

> Integreer nieuwe trainingstechnologieën sneller en beter – voor minder

> Gebruik alle mogelijkheden van het LMS

> Naadloze integratie in de IT omgeving van bedrijven

EF heeft nu de mogelijkheid om te integreren met een groot aantal verschillende LMS systemen zoals SAP, Oracle etc. Dit wordt gedaan door het creëren van web services zoals:
> Account creation
> Account deletion
> Single Sign On
> Reporting

Het gaat allemaal om eenvoud – laat ons jullie helpen om de toegang tot EF’s Online School en de rapportagesystemen net zo makkelijk te maken als een muisklik!

Concact ons

Wil je met meer vertrouwen kunnen communiceren met je collega’s? Dan zijn de nieuwe branchespecifieke cursussen Engels iets voor jou! Het is absoluut de beste manier om de Engelse termen van jouw werkgebied te leren.

Kennis van het juiste vocabulair van jouw werkgebied is belangrijk als je succesvol wilt zijn. Met onze nieuwe branchespecifieke cursussen leer je snel de taal die je nodig hebt voor jouw functie.

EF heeft meer dan 55 mln USD geïnvesteerd in de Online School om ervoor te zorgen dat het de meeste geavanceerde school ter wereld is.

Onze nieuwe branchegerelateerde Engelse modules zijn de meest recente toevoeging aan de continu veranderende inhoud van de school, naast de 24/7 support van Engelssprekende docenten, ‘advanced speech recognition’, en nog veel meer.

Nieuwe eigentijdse video’s en aansprekende interactieve lessen ontworpen met behulp van specialisten uit de branche zorgen ervoor dat EF’s Online School nog effectiever is in het verbeteren van de Engelse vaardigheden die je nodig hebt voor je werk.

Studenten gebruiken de cursussen als springplank naar meer zelfvertrouwen en betere communicatie. De serie richt zich op belangrijke terminologie en onderwerpen waar men in de belangrijkste branches bekend mee moet zijn.

EF’s nieuwe branchespecifieke cursussen Engels omvatten:
> Banking and Finance English
> Legal English
> IT Industry English
> Pharmacy English
> Telecom English
> ...en nog veel meer!

Onze nieuwe branche gerelateerde Engelse cursussen omvatten een serie van no-nonsense lessen die je direct helpen om de specifieke taal van de betreffende industrie te leren.