EF English Championship

Test het Engels taalniveau van uw leerlingen. Onder de deelnemende klassen verloten wij €1.000 voor het klassenfonds!

“Internationaal onderzoek: Rotterdammers spreken het beste Engels” (NOS)

“ Rotterdammers ‘the best’ in Engels” (Telegraaf)

“Rotterdammers 'very good' in English, Nederland beste van de klas” (RTL Nieuws)

U hebt het onlangs waarschijnlijk gehoord in het nieuws: Nederland staat als land op #1 van de EF EPI (English Proficiency Index) en Rotterdam staat als stad bovenaan de lijst. De EPI is een lijst die aangeeft hoe goed het niveau van de Engelse taal is in landen waar Engels niet de moedertaal is.

Wij bieden u de kans om deze test jaarlijks gratis te laten afnemen door uw leerlingen om zo te kijken wat het niveau is van uw klas en (indien gewenst) uw klassen onderling te kunnen vergelijken. Niet alleen krijgt u zo een betrouwbaar inzicht in het niveau van uw leerlingen, maar de leerlingen ontvangen na de test ook een certificaat waar hun niveau op aangegeven staat. De resultaten maken een vergelijking mogelijk met internationaal erkende taalexamens zoals Cambridge English, IELTS of TOEFL.

Hoe doe ik mee aan de EF Championship?

Aan het einde van het schooljaar 2019-2020 verloten wij €1000 onder de deelnemende klassen. Deze prijs is vrij te besteden aan bijvoorbeeld een uitje, klassenfeest of andere activiteit.

Direct aanmelden

Wat is de EF SET Taaltest?

De EF Standard English Test (EF SET) is een adaptieve taaltest van 50 minuten, die opgebouwd is uit lees- en luistervaardigheidsmodules. De resultaten maken een vergelijking mogelijk met internationaal erkende taalexamens zoals Cambridge English, IELTS of TOEFL. De EF SET vergelijkt de resultaten wereldwijd om te analyseren waar in de wereld het beste Engels wordt gesproken en welke landen de meeste progressie maken. De test is geheel kosteloos en alle deelnemers ontvangen aan het einde van de test een certificaat met het niveau dat zij bereikt hebben.

Direct registreren

Hoe is de EF SET opgebouwd?

De EF SET gebruikt verschillende algoritmes die ervoor zorgen dat de test adaptief is en zodoende moeilijker wordt wanneer de deelnemers de juiste antwoorden geven. Bekijk de video voor meer informatie.

Direct registreren
EF
EF

Hoe is de EF SET opgebouwd?

De EF SET gebruikt verschillende algoritmes die ervoor zorgen dat de test adaptief is en zodoende moeilijker wordt wanneer de deelnemers de juiste antwoorden geven. Bekijk de video voor meer informatie.

Direct registreren

Handige links

Kom meer te weten over de methodiek achter de EF SET en hoe de test zich verhoudt tot andere gestandardiseerde Engelstesten.

Ik wil mijn klas(sen) direct aanmelden voor het EF Championship

Fill out my online form.
EF

Bedankt voor uw interesse

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.