IELTS voorbereiding

Bewijs jouw Engels niveau voor academische of professionele redenen.

 • 32

  Lessen / week
  Lessen / dag
 • 16 algemene taallessen
  10 IELTS Exam Preparation lessen in keuzevakken
  04 begeleide iLab-lessen
  02 colleges (dubbele les)

Keuzevakken Personaliseer jouw taalcursus met keuzevakken: Kies onderwerpen die jou interesseren, van carrire ontwikkeling tot diepgaande taallessen, en voeg ze toe aan jouw weekelijkse rooster. Project sessies Verbeter jouw taalvaardigheden in project sessies, die interactieve videos gebruiken om jouw vloeiendheid een boost te geven.
Voor vertrek Op het moment dat je jouw cursus geboekt heb kun je gelijk beginnen met oefeningen via jouw My EF account. Na thuiskomst Houd je taalvaardigheden op niveau met online beschikbaar cursusmateriaal tot 6 maanden na dat je weer thuis bent gekomen.

Neem de volgende stap

Offerte Gratis brochure
IELTS, het International English Language Testing System, is vereist voor de toelating tot universiteiten in Engeland en andere landen.

Kies jouw droombestemming

Kies hieronder een stad en kom meer te weten over deze bestemming en school.

EF Learning Guarantee

Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan. Onze methode garandeert maximale vooruitgang. Zo niet, dan studeer je gratis totdat dit wel het geval is.

 • Vooruitgang

  Je gaat elke 6 weken een taalniveau omhoog. We toetsen jouw taalvaardigheden voor de cursus begint en erna is hij compleet met de EFSET suite - die inclusief een plaatsingstest, voortgangstoets en examen is.
 • Het EF Research Network

  EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten een taal leren, fundamenteel te verbeteren. De medewerkers in ons netwerk onderzoeken de vooruitgang in lingu•stiek, lesgeven, technologie, toetsmethoden en culturele onderdompeling. Samen zijn we toegewijd om de toekomst van het taalonderwijs te onderzoeken en verbeteren. Leden van het EF-researchnetwerk: University of Cambridge, Harvard Graduate School of Education, Peking University, University of Tokyo, EF learning labs.
 • Bewijs van jouw succes

  Na afloop van jouw taalcursus ga je naar huis met een portfolio vol academische resultaten, waaronder het EFSET-eindrapport en een EF-cursus certificaat. Dit bewijs van je behaalde resultaten kun je direct gebruiken voor studie- en loopbaandoeleinden.
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure