EF Zakelijk Engels

Vergroot je Engelse taalkennis terwijl je zakelijke vaardigheden leert.

 • 32

  Lessen / week
  Lessen / dag
 • 16 Algemene taallessen

  04 Projectsessies 

  10 Lessen in zakelijke keuzevakken 

  02 Lezingen

Keuzevakken Personaliseer jouw taalcursus met keuzevakken: Kies onderwerpen die jou interesseren, van carrire ontwikkeling tot diepgaande taallessen, en voeg ze toe aan jouw weekelijkse rooster. Project sessies Verbeter jouw taalvaardigheden in project sessies, die interactieve videos gebruiken om jouw vloeiendheid een boost te geven.

Neem de volgende stap

Offerte Gratis brochure
Omschrijving: 

De perfecte cursus voor studenten die de Engelse taal nodig hebben voor professionele doeleinden of uitbreiding van hun cv. Verbreed jouw taalkennis op zakelijk gebied en word succesvol in het bedrijfsleven. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van diverse casestudies.

Beschikbaar in: 

Londen, Manchester, St. Julian’s, Chicago, New York, Miami Beach, San Francisco, Boston, Toronto en Sydney.

Where would you like to take this course?

Choose your study abroad destination to learn more about the city and the school.

EF Learning Guarantee

Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan. Onze methode garandeert maximale vooruitgang. Zo niet, dan studeer je gratis totdat dit wel het geval is.

 • Vooruitgang

  Je gaat elke 6 weken een taalniveau omhoog. We toetsen jouw taalvaardigheden voor de cursus begint en erna is hij compleet met de EFSET suite - die inclusief een plaatsingstest, voortgangstoets en examen is.
 • Het EF Research Network

  EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten een taal leren, fundamenteel te verbeteren. De medewerkers in ons netwerk onderzoeken de vooruitgang in lingu•stiek, lesgeven, technologie, toetsmethoden en culturele onderdompeling. Samen zijn we toegewijd om de toekomst van het taalonderwijs te onderzoeken en verbeteren. Leden van het EF-researchnetwerk: University of Cambridge, Harvard Graduate School of Education, Peking University, University of Tokyo, EF learning labs.
 • Bewijs van jouw succes

  Na afloop van jouw taalcursus ga je naar huis met een portfolio vol academische resultaten, waaronder het EFSET-eindrapport en een EF-cursus certificaat. Dit bewijs van je behaalde resultaten kun je direct gebruiken voor studie- en loopbaandoeleinden.
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure