EF

Australië

Schrijf je in voor één van EF's taalreizen naar Australië voor middelbare scholieren en ervaar de legendarische gastvrijheid, adembenemende landschappen en bruisende internationale steden van het Land Downunder.

Nergens sluiten ongerepte wildernis en bruisende steden zo goed op elkaar aan als in Australië. Ga mee met een taalcursus naar Australië voor middelbare scholieren en geniet volop van de kilometerslange gouden stranden en de levendige steden. Neem surflessen aan een van Sydney's 37 stranden langs de Stille Oceaan, of duik in het water rondom het Great Barrier Reef van Queensland, één van de beste plekken om te snorkelen en te duiken. Eet je lunch op de trappen van Sydney's wereldberoemde Operahuis, ga een middagje shoppen in het winkelcentrum van Brisbane's Queen Street en luister naar de straatmuzikanten buiten Melbourne's schitterende Flinders Street Station. Aai een babykangoeroe of houd een schattige koala vast in de Australia Zoo en ontdek de trotse Aboriginal-cultuur tijdens een bezoek aan Ayers Rock.

Wil jij op taalcursus naar Australië? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalcursussen naar Australië.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure