EF

Ierland

Schrijf je in voor EF's taalreizen naar Ierland voor middelbare scholieren en ontdek een eilandnatie met schitterende landschappen, een internationale hoofdstad en een groot gevoel voor pret.

Ierland is waarschijnlijk het meest schilderachtige land van Europa. Als student van EF heb je volop kans om de eeuwenoude Keltische ruïnes, glooiende groene heuvels en schitterende kastelen waarmee het landschap bezaaid is te bewonderen. Onze taalschool bevindt zich in de bruisende hoofdstad Dublin. Hier vindt je onder meer het prestigieuze Trinity College, de autovrije Grafton Street en talloze boekenwinkels en cafés. Schrijf je in voor één van de vele talenreizen naar Ierland voor middelbare scholieren en stort jezelf in de gezellige Ierse levensstijl. Leer de stappen van een Ierse jig met de hulp van een van je nieuwe vrienden. Stap in de Ierse geschiedenis tijdens een rondleiding door Dublin Castle. Ga paardrijden langs de Ierse kust en bewonder de natuurlijke rotsformaties van Giant’s Causeway.

Wil jij op taalreis naar Ierland? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalreizen naar Ierland.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure