EF

Singapore

Schrijf je in voor een EF-Taalreis Singapore en ontdek de witte zandstranden, torenhoge wolkenkrabbers en traditionele markten van deze Engelssprekende stadstaat.

Singapore, omgeven door een schitterende haven en bestaande uit één hoofdeiland en 63 kleinere eilanden, is Engels in zijn meest exotische vorm. Dit uitgestrekte stadscentrum ligt op het kruispunt van Oost en West, en dat heeft Singapore een culturele mix gegeven die uniek is voor Zuidoost-Azië. Engels is een officiële taal hier en wordt wijdverbreid gesproken door de Chinese, Indiase, Maleise en Europese afstammelingen die Singapore hun thuis noemen. Ga mee met onze taalcursussen naar Singapore voor middelbare scholieren en volg een taalcursus die een culturele ontdekkingstocht combineert met zonovergoten plezier. Ga koopjes jagen op de markten van Little India en Chinatown. Neem de kabelbaan naar de met palmbomen omzoomde stranden van Sentosa Island. Laat EF je meenemen op een boottocht door de haven van Singapore en bewonder de skyline vanuit het torenhoge Flyer Ferris Wheel, Singapore's antwoord op het London Eye.

 

Wil jij mee op EF's taalcursus naar Singapore? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalcursussen naar Singapore.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure