Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Japans studeren

Ga Japans studeren bij EF om op comfortabel tempo een taal te leren op een plek waar je die snel met vertrouwen kunt spreken. Onze focus op communicatie en onze kleine klassen maken jouw studie Japans effectief en uitdagend. Japanse mensen vinden het geweldig als buitenlanders hun taal leren. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Japans studeren

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Japan

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Japan

Waarom Japans studeren?

Wie kiest om de Japanse taal te studeren in het buitenland, verbetert zijn taalvaardigheden en ervaart het dagelijkse leven van de mensen die leven in Tokio en Japan. De studie Japans dompelt je zowel binnen als buiten het klaslokaal onder in de taal. De ervaren leraren geven je communicatieopdrachten waarmee je die met vertrouwen leert spreken.

Na de lessen kun je het Japans studeren gewoon voortzetten in de straten van Tokio: je spreekt de taal met native speakers die je over hun cultuur kunnen leren en je kunnen meenemen naar plekken waar toeristen niet komen. Ga je Japans studeren in het buitenland, dan verbeter je je taalvaardigheden terwijl je een grote culturele ervaring opdoet.

Waar verblijf je tijdens een studie Japans?

Tijdens het Japans studeren kun je kiezen tussen accommodatie in een gastverblijf en in een studentenresidentie. Met het eerste woon je bij een Japanse familie in huis. Je oefent je Japans met hen, eet samen en leert er over de Japanse cultuur.

Wanneer je besluit om gedurende het Japans studeren in een residentie te logeren, dan breng je waarschijnlijk wat meer tijd door met de internationale studenten van jouw programma. De studentenresidentie is centraal gelegen op een handige plek vlakbij school. In welke accommodatie je na een dag Japans studeren ook thuiskomt, je zult het er geweldig vinden.