Onze programma's
Filter

Programma's in Parijs

Leer Frans bij EF in Parijs en treed in de voetsporen van eeuwenoude academici en artiesten. Slenter in je vrije tijd door het Louvre of beklim de Eiffeltoren om het uitzicht over de stad te bewonderen. Zet de lange lokale onderwijstraditie voort en meld je aan voor een van onze programma's Frans in Parijs. Vraag een brochure aan en leer Frans in Parijs met EF.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Parijs

Studeer Frans bij EF Parijs en beleef de stad op een manier zoals toeristen dat niet kunnen. Je leraar richt zich op het versterken van jouw communicatievaardigheden zodat je de taal ook buiten het klaslokaal met vertrouwen kunt spreken. In Parijs studeer je in kleine klasjes zodat je nooit ondergesneeuwd raakt in de groep. Na schooltijd en in het weekend vermaak je je in de sfeervolle Parijse cafés, beroemde musea en hippe nachtclubs. Waar je ook naartoe gaat, je zult er al gauw Frans kunnen spreken. Want of je nu voor een paar weken komt of maandenlang blijft, je Frans zal razendsnel vooruit gaan in Parijs.

Boek vooruitgang in het Frans

Wanneer je Frans studeert bij EF Parijs ga je gegarandeerd vooruit. Als je met een basisniveau aan het programma begint, zou je elke acht studieweken een niveau omhoog moeten gaan, mits je alle lessen volgt en alle opdrachten maakt. De sleutel tot je progressie is onze lesmethode. In de klas focussen we op communicatie, rollenspellen en groepsprojecten, zodat je in de les niet zozeer grammaticaregeltjes in je hoofd stampt of woordjes leert, maar continu aan het spreken en luisteren bent. Je Frans zal ongetwijfeld verbeteren in Parijs, en hoe langer je blijft, hoe vloeiender je de taal gaat spreken.